Познавачите на чая предупреждават за често срещана практика, за която

...
Познавачите на чая предупреждават за често срещана практика, за която
Коментари Харесай

Експертите по чая обясняват защо никога не трябва да преварявате вода или да изцеждате пакетче чай, когато правите напитка

Познавачите на чая предизвестяват за постоянно срещана процедура, за която доста от нас са отговорни и която може да докара до горчива напитка.

Обичаната топла напитка е съществена част от всекидневието на доста хора, като 8,2 милиона британци се любуват на чай два до три пъти дневно. Някои от нас може да харесат нашия чай, парещ и здрав, до момента в който други биха предпочели по-кремообразна чаша с спомагателна лъжица захар. Въпреки самостоятелните желания, специалистите упорстват, че има избрани неща, които в никакъв случай не би трябвало да вършиме, когато вършиме чаша.

В очакване на Националния ден на чая на 21 април, експерти от Wren Kitchens, Taylors of Harrogate и Whittard сплотиха сили, за разрешите вековните разногласия за това по какъв начин да си извършите „ вярна “ чаша чай. Те групово предизвестяват против едно съответно деяние - изстискване на торбичките чай.

" Никога не изстисквайте пакетчетата си чай, защото това може да направи чая ви горчив заради освобождението на танинови...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР