Познатата на всички сол играе важна роля в живота на

...
Познатата на всички сол играе важна роля в живота на
Коментари Харесай

Щипка сол може да изгори цялата завист и омраза на зложелателите

Познатата на всички сол играе значима роля в живота на човечеството от антични времена

Сол се е употребила за консервиране (не единствено на храна, само че за мумифициране на мъртвите в Египет ). Белите солни кристали са ядлив минерал, трансформирал се в една от най-старите подправки в кулинарната история.

Морската сол съдържа йод, по тази причина се употребява необятно освен в готвенето, само че и в медицината. Значението ѝ не може да бъде надценено. Достатъчно е да се каже, че през Средновековието солта е била толкоз ценена, че постоянно е била употребена като сурогат на парите. Историците считат, че неналичието на този артикул в диетата е главната причина за гибелта на армията на Наполеон по време на съветската инвазия от 1812 година Тази догадка не е безпочвена: солта взе участие в поддържането и регулирането на водно-солевия баланс в организма. Тя е източник на солна киселина, без която стомашният сок не смила храната. Солта също по този начин доставя на тялото хлор, вещество, което рядко се среща в храната.

Съвременна магия със сол

Колкото и праведно да живее човек, недоброжелатели и завистници ще се появят на пътя му. Такава е човешката природа. Недобрите думи, изречени със злонамерени планове, могат освен да наранят, само че и да навредят. Следователно, би трябвало да можете да се предпазите от сходно въздействие. Едно време бабите са употребявали сол срещу злоба, враждебни думи и неприятна сила. Един елементарен и на пръв взор доверчив способ работи безотказно и до през днешния ден.

Дали е допустимо да се предпазите от отрицателни въздействия и по какъв начин щипка сол ще помогне за това, ще разберете от днешната публикация.

Сол срещу злоба

Солта се употребява в магическите ритуали от антични времена. Най-често за отбрана и филтриране. Нейната досегаемост и специфични свойства са я създали един от най-ефективните и мощни принадлежности в магията . Не е належащо да търсите вълшебник или да ходите при баби, които дълги години са ръсили сол срещу нечестиви хора и зли планове. Можете да се предпазите и с елементарен обред, който да извършите в домашни условия. Същността му е да изгори всички зли клюки, проклятия и недобри пожелания. Щипка сол, споделят бабите, ще разтвори всяко зло.

Важно е да изберете вярното време за ритуала

Не забравяйте да извършите това на намаляваща луна. В последна сметка, през този интервал е най-добре да се отървете от всичко излишно. Изберете вечер, когато ще сте сами у дома.

Вземете щипка сол с лявата ръка и я хвърлете през прозореца, до момента в който казвате: „ Ще махна с ръка – ще прогоня злото. Който зло е поискал – ще му го върна цялото! “

Повторете тези думи три пъти, с три щипки сол. След това вземете монета от персоналните си пари, застанете с тил към прозореца и я хвърлете зад себе си, казвайки „ Платено “. Много е значимо да „ платите “ с пари, които сами сте спечелили, не с такива, които са ви върнали в магазина. Ако нямате монета, може и книжни, с дребен номинал, само че за предпочитане е парите да са стоманени. Така е било едно време, когато хората са работели за „ грошове “. Това е всичко, което би трябвало да извършите. Може да повтаряте тези дейности на няколко месеца, съгласно това с какъв брой и какви хора ви се постанова да поддържате връзка.

По време на ритуала е значимо да усетите по какъв начин всички неприятни неща ви напущат

Представете си по какъв начин всички зли думи и недобри погледи като че ли се откъсват от вас и изхвърчат през прозореца дружно със солта, която ръсите.

Ритуалът оказва помощ доста, в случай че усетите отрицателно въздействие върху себе си. В последна сметка се случва да се почувствате зле след диалог с някой човек. Изглежда неуместно, само че не би трябвало да си затваряте очите за това. Не от през вчерашния ден в живота на всеки човек има хора, които със своята злоба и ненавист могат даже неумишлено да ви повлияят. По-добре е да се отървете от отрицателното, вместо да го трупате. И солта, поради античната мощ, която носи в себе си, оказва помощ идеално да се отървете от завистта и омразата на непознати и близки хора, появили се по една или друга причина във вашия живот!

Инфо: stavy.ru

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР