Позлатен с бижута, също като дядо си Ценко Чоков, е

...
Позлатен с бижута, също като дядо си Ценко Чоков, е
Коментари Харесай

Позлатиха внука на Ценко Чоков, бебето вече е със златна гривна /снимки/

Позлатен с бижута, също като дядо си Ценко Чоков, е невръстният внук на скандалния някогашен кмет на врачанското село Галиче, който бе наказан за похищение, побой и палеж.
Макар и да е единствено на 3 месеца и половина, бебето към този момент носи гривна от доблестен метал на ръчичката си, демонстрират фотоси, оповестени в обществените мрежи. Бижуто е от серията "бебешки украшения ", които са изключително настоящ фешън аксесоар измежду пеленачетата през последните години. Гривната на наследника на семейството Чокови е с забавна плетка на синджирчето, което по средата е прекратено от правоъгълна пластина. На плочката е изписано името на момченцето - Цветелин, което е кръстено на дядо си и баба си. Мъникът се появи на бял свят при започване на септември. Първородното внуче на някогашният кмет на Галиче поема първа глътка въздух, до момента в който дядо му е в ареста.
Преди да бъде спретнат зад решетките, дебелите златни ланци бяха знак за разцвет и запазена марка за скандалния селски властник. Ценко Чоков носеше в всекидневието си най-малко по няколко дебели вериги от доблестен метал на врата си. По купони се появяваше с поръчкови колиета на известни бижутерски марки.
Селският властник смъкна веригите от врата си, откакто бе задържан при огромна полицейска акция по обвинявания за похищение, побой и палежи в края на май 2016 година Чоков се раздели с обичаните си бижута, до момента в който бе в килия, в която се поболя съществено. Той се появяваше без ланците си и по време на съвещанията по делото против него в спецсъда, който го осъди на 4,5 година затвор по повдигнатите обвинявания. По същото дело присъда получи и синът на някогашния кмет - Мартин, който е баща на първородния внук на Ценко. Двамата сега апелират наложените им санкции и са под "домашен арест ". Ценко Чоков бе пуснат на независимост поради влошеното му здравословно положение, а това се случи близо месец откакто стана дядо.
Много и тежки заболявания налягат зад решетките скандалния кмет, който ръководи Галиче 20 години. Според показаните експертизи Чоков страда от диабет, диабетна полиневропатия, няколко язви, дискова болест, урологично заболяване. Претърпял е интервенция, а му престоят и други хирургични интервенции. Именно поради тях магистратите трансформират мярката му в "домашен арест ", който той да изтърпява в София. Според клюки в Галиче лекият ограничаващ режим е разрешил на Чоков да се запознае с внука си. Бебето било доведено от родителите си в столицата малко откакто навършило 40 дни, защото дядо му няма право да напуща адреса, на който е несъмнено да е под "домашен арест ". Същата мярка е наложена и на сина на Чоков - Мартин, който бе обвиняем дружно с татко си. Когато наследникът на семейството се родил, младият баща получил позволение да напусне дома си в Галиче и да дойде в София за изписването на бебето и майката от болничното заведение./ "България през днешния ден "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР