Позицията ни за Белене не е променена. Проектът трябва да

...
Позицията ни за Белене не е променена. Проектът трябва да
Коментари Харесай

Нинова за "Белене": Управляващите са дошли на нашия акъл, те да отговарят защо!

Позицията ни за „ Белене ” не е изменена. Проектът би трябвало да започва. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

„ Обявиха ни за антиевропейска партия, а в този момент всички запяха нашата ария. Управляващите са пристигнали на нашия ум, те да дават отговор за какво. Но не съм съгласна, че когато те узреят за някое от предложенията на опозицията, значи, че това е коалиция”, сподели тя пред bTV.

„ Много е значимо кой ще строи централата, какво ще е финансирането, ще има ли държавно присъединяване... Това е комплициран план. Важно е и да се подсигурява, че няма да има корупция”, добави соцлидерката.

По мотив визитите на президента и на премиера в Москва, Нинова съобщи, че от партията постоянно са казвали, че връзките с Русия би трябвало да се възстановяват поради българския народен интерес. „ Очевидно времето, процесите, които настъпиха, демонстрират, че сме прави.

Радваме се, че тезите ни се одобряват от повече хора. Лошото е, че загубихме доста време”, уточни тя.

„ Интересно ми е дали в Русия повярваха на извинението на Борисов”, сподели още Нинова.

„ Не мисля, че президентът Радев ще направи партия. Той в никакъв случай не е потвърждавал това”, сподели още председателката на столетницата.

Тя разяснява и измененията в пакета " Мобилност ". По думите й, съгласно превозвачи измененията са към по-лошо. " Сега, съгласно измененията, водачът би трябвало да отиде и да се върне с цялостен ТИР. Това по-добре ли е? ", попита водачът на Българска социалистическа партия.

" Не единствено, че въпросът не е решен, само че и в някои текстове е влошен ", сподели още тя.

" Много късно се включи българското държавно управление в борбата. Трябва да търсим съидейници в дребните страни - Кипър и Гърция, които също имат изгода от това да се поправят текстовете ", добави Нинова.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР