Позицията ни е ясно още преди да се формираме като

...
Позицията ни е ясно още преди да се формираме като
Коментари Харесай

Дарин Георгиев: „Величие“ ще гласува против първия мандат на ГЕРБ

Позицията ни е ясно още преди да се формираме като ПГ. Позицията ни е срещу първия мандат на ГЕРБ. Това съобщи Дарин Георгиев от „ Величие “ пред публицисти в Народното събрание.

Още гледайте във видеото:

Дарин Георгиев: „ Величие “ ще гласоподава срещу първия мандат на ГЕРБ 03.07.24 09:58 Движение за права и свободи изключи Рамадан Аталай 03.07.24 09:52 Politico за проекта на Тръмп: Неразширяване на НАТО на изток и предаване на част от Украйна на Путин 03.07.24 09:45 Елена Гунчева: С подобен народ – такива политици 03.07.24 09:40 Кои са страните с най-евтин бензин в света 03.07.24 09:31

„ Снощи имахме заседание на ПГ, както и през днешния ден.

Нагласите са ни, както са ни обещанията, всички ще влезем в пленарна зала и всички ще гласуваме единомислещо – срещу. Нека първо да бъде връчен втория мандат, не знаем на кого ще бъде връчен. Ще отговаряме на въпросите, когато са настоящи “, добави Георгиев.

„ Партия „ Величие “ продължава да съществува.

Величие е концепцията – ние сме тук да представяме концепцията. Лидерът на концепцията е Николай Марков “, съобщи Дарин Георгиев.

Народното събрание гласоподава проектокабинета „ Желязков “. В понеделник номинираният за министър-председател одобри досието с проучвателния мандат от президента Румен Радев и незабавно я върна със конструкция и състав на Министерския съвет.
Правителството се гласоподава с нормално болшинство. Ако в залата участват всички 240 депутати, то ще бъдат нужни 121 гласа „ за ”.

Още вести четете в: България, Видео, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР