Позицията на ПП Възраждане в 47-ия парламент ще е конструктивна.

...
Позицията на ПП Възраждане в 47-ия парламент ще е конструктивна.
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Възраждане има амбицията да управлява

Позицията на Политическа партия " Възраждане " в 47-ия парламент ще е градивна. Ще работим за българските национални ползи и за осъществяването на задачите, които сме декларирали в нашата стратегия и които защитавахме по време на предизборната стратегия и поради които ние сме в Народното събрание, това съобщи в " Още от деня " ръководителят на " Възраждане " Костадин Костадинов.

По думите му първото нещо, за което " Възраждане " ще упорства е за цялостно възобновяване на естествения живот - анулация на рестриктивните мерки, унищожаване на дискриминационния зелен документ, връщане на всички деца в учебно заведение и унищожаване на всички наказания, които сполетяха непозволено българските бизнесмени.

Костадин Костадинов е безапелационен, че от " Възраждане " ще стимулират и провеждат националното неодобрение при положение, че в страната ни не се отстранен всевъзможни ограничавания.

" Моите деца сега не вървят на учебно заведение поради приумици и капризи на хора, които се разпореждат като богове с нашата орис. Ние не сме крепостни селяни, не сме плебеи, не сме подвластни от своите господари. Ние сме свободни хора ", посочи той.

Костадинов акцентира, че сега " Възраждане " има 13 депутати в Народното събрание и в никакъв случай повече властта няма да има комфорта да ръководи, налагайки правила, които лишават свободата ни. " Възраждане " има упоритостта да ръководи. Крайно време е България да бъде ръководена само и единствено от своите жители, а не от непознати посолства, посочи той.

Попитан дали би подкрепил някоя от секторните политики, обсъждани сега от " Продължаваме промяната ", Българска социалистическа партия, " Демократична България " и " ИТН ", той сподели, че е склонен с отпадането на комерсиалния статут на лечебните заведения. Друг приоритет за " Възраждане " е демографската политика, защото България се стопява с извънредно бързи темпове. " Като народ ние сме застрашени от изтриване ", сподели той.

Костадинов съобщи, че до края на декември " Възраждане " ще показа програмата си за демографска регенерация в Народно събрание и ще я разиска с представители на политическите партии в Народното събрание, представители на Българска академия на науките, БПЦ и на другите вероизповедания в страната. По думите му казусът е и ценностен, тъй като хората с минимум пари имат най-вече деца.

Според него направените по време на диалозите сред партиите поръчки за политики не съответстват с ползите на " Възраждане ". По тази причина надали партията би подкрепила едно бъдещо съдружно държавно управление.

Костадинов разяснява и нещастията с рейса с македонски жители на Автомагистрала " Струма " и пожара в Дома за възрастни хора в село Рояк, като сподели, че " ние сме един народ. Ние сме обречени да сме дружно. Точно в този случай нещастието ни сплотява. "

По думите му това е мотив водещите политици, които ще договарят от страна на РСМ и на България, да се замислят за това какво и по какъв начин може да ни свързва и сплотява, а не какво да ни разединява. България има добре уравновесена позиция и тя не трябва да бъде изоставяна. Той сложи въпроса какво ни носи участието в Европейски Съюз, откакто сега нашите сътрудници ни притискат и ни слагат ултиматуми да отстъпим от позицията си. Смята, че би трябвало да предоговорим изискванията си за участие.

Вижте целия диалог във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР