Позицията на ПП-ДБ е ясна – няма да подкрепим правителство

...
Позицията на ПП-ДБ е ясна – няма да подкрепим правителство
Коментари Харесай

Асен Василев: Силно се надявам да не изберем правителство през задния вход

„ Позицията на ПП-ДБ е ясна – няма да подкрепим държавно управление с първия мандат “, съобщи Асен Василев в Димитровград, където откри нов офис на „ Продължаваме промяната “.

По думите на Василев партията дава сериозна поръчка за локалния избор и не се готвят са изключителни парламентарни избори.

Христо Иванов препотвърдили решението - няма да дадат поддръжка на кабинета „ Габриел “

„ Вярвам, че разсъдъкът ще надделее и ще имаме държавно управление с втория мандат “, съобщи Василев.

Вчера още веднъж е имало среща сред ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС. Тя е била по искане на Мария Габриел, с цел да се препотвърди позицията им персонално в диалог с нея.

„ Имаме ясно решение да предложим държавно управление на малцинството. Разговори за втория мандат е обикновено да стартират, откакто се изчерпа първият “, уточни още Асен Василев.

Имената на министрите ще бъдат оповестени в понеделник

На въпрос на коя партия ще разчитат за такова държавно управление той отговори, че имат потребност от конституционно болшинство, с цел да се почисти страната от проблемите в прокуратурата, които са видни за всички.

„ Силно се надявам да не изберем държавно управление на България през задния вход, само че това е въпрос, който би трябвало да отправите към другите политически сили “, сподели още Асен Василев.

Има Такъв Народ ще направи всичко допустимо Народното събрание да работи, сподели той в изказване във Facebook

Той разяснява и тематиката за бюджета и незабавната потребност от приемането му, което обаче ще зависи от болшинството в Народното събрание. 

" Един бюджет по най-бързия метод може да бъде признат може би за към пет седмици ", пресметна Асен Василев, допълвайки, че време има, само че зависи дали има и воля. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР