Позицията на магистратите е, че разследването е на ранен етап

...
Позицията на магистратите е, че разследването е на ранен етап
Коментари Харесай

Съдът остави за постоянно в ареста близнаците от Цалапица frognews.bg

Позицията на магистратите е, че следствието е на ранен стадий и искът на прокуратурата е аргументиран. " Има заплаха те да извършат друго закононарушение с по-висока степен на социална заплаха ", стимулира се още съдът.

 

Преди да се произнесат магистратите, близнаците обявиха в правосъдната зала, че съжаляват за стореното и че са били другари с убития Димитър Малинов.

 

Над 30 родственици, близки и другари на убития 24-годишен млад мъж се събраха на протестна проява пред Съдебната палата в Пловдив час преди съвещанието. Те издигнаха плакати " Справедливост за Димитър " и настояха за ефикасни присъди за близнаците и посочения за палач Рангел Бизюрев.

 

Гражданите са възмутени от повдигнатото обвиняване против близнаците, тъй като съгласно тях те не са помагачи, а съучастници в убийството и заслужават доживотни присъди, съобщи БНР.

 

Майката на убития Атанаска Бакалова прикани:  " Не пет години, пожизнен затвор и за тези младежи ".

 

Очаква се митинг в Цалапица да има и довечера, а съгласно майката на убития и на следващия ден - пред РУ-Стамболийски. Предвижда се в символ на неодобрение хората да блокират пътища. Те упорстват близнаците да бъдат привлечени като съучастници в закононарушението. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР