Позицията на Има такъв народ е много ясна още от

...
Позицията на Има такъв народ е много ясна още от
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: На третия мандат партиите, които искаха постове, да се обединят с техните бивши партньори

Позицията на " ИТН " е доста ясна още от през вчерашния ден. Ние сме подготвени за избори. След като " Демократична България " и " Изправи се БГ! Ние идваме! " се дефинираха като партиите на митинга, за мен те са по-скоро партиите на интереса, по тази причина с тях повече няма какви диалози да водим. Това съобщи ве коридорите Станислав Балабанов, народен представител от партия " ИТН ".

" Видяхме по какъв начин се държаха, техният блян беше само и единствено за постове и въздействие посредством подмолни сделки да се опитат да си вкарат съответни имена. Видяхте тогава и от декларацията на Христо Иванов. При състояние, че ние бяхме на 100% покрити като цели. Приоритети, които бяха значими за всички нас като общество, за българските жителите, за протестиращите от площада. Вървяхме по прав път с тях и всичко се обърка, това комплициране пристигна от тях. Това са хората, които предадоха митинга, това е самата истина ", съобщи той.

" Вчера бяхме задоволителни ясни, подготвени сме за избори. Разбира се, има конституционни правила, има връчване на втори мандат. ГЕРБ не знам по какъв начин ще реагират, допускам ще го върнат. И към този момент на третия мандат могат в името на националното избавление партиите, които желаеха подмолни сделки и постове, да се обединят с техните някогашни сътрудници. С наслаждение ще гледаме какво ще създадат ", разяснява още Балабанов.

" Ние демонстрираме неотстъпчивост на база на нещата, които се случиха. С тези хора повече няма какво да преговаряме. Няма какво и да вършим, продължаваме по пътя, по който сме тръгнали още от 2016 година Щом по този начин взеха решение да работи, ние ще действаме по този метод ", съобщи още той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР