Позицията на е за“ санкции за Русия, обяви на брифинг

...
Позицията на е за“ санкции за Русия, обяви на брифинг
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Позицията на ГЕРБ е „за“ санкции за Русия


Позицията на е „ за “ наказания за Русия, разгласи на брифинг водачът на партията във връзка през вчерашния ден преди началото на Европейския съвет в Брюксел.

Радев съобщи, че България няма да поддържа нов пакет наказания против Москва, в случай че той визира съветската нуклеарна сила.

„ С големи старания успяхме да приемем закони, които да диверсифицират на 100%, тъй че да се откъснем от нуклеарната енергийна взаимозависимост. Беше признат закон, с който да се купят 2 реактора, американско произвеждане, с една от най-хубавите технологии, с цел да може до момента в който изтече периода за 5. и 6. блок на „ Козлодуй “, да сме построили нова мощ. Ние сме по-напред от полския план, можем да употребяваме неотложно междуправителствено съглашение със Съединени американски щати “, аргументира се Борисов.

Едновременно с това от партията упорстват за бързо строителство на площадката за 7. блок на АЕЦ. Според водача на служебното държавно управление може доста бързо да придвижи този въпрос. Ако не, след 2 април ще го създадем, добави той.

Борисов разяснява, че позицията на Румен Радев е поредна през годините и подсети за позицията му, че „ Крим е съветски “.

се изненада от възмущението на „ “ и „ “ във връзка държанието на Радев в Брюксел.

Гледайте повече във видеото!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР