Позицията на БСП и на парламентарната група на БСП за

...
Позицията на БСП и на парламентарната група на БСП за
Коментари Харесай

БСП не помръдва: Помощта за Украйна вече е гласувана, хуманитарна

" Позицията на Българска социалистическа партия и на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " е изрично срещу даването на военна помощ за Украйна. Пред публицисти в Народното събрание Георги Свиленски преповтори позицията на социалистите и още веднъж съобщи, че даването на военна помощ ще въвлече директно България във войната.

Той още веднъж се базира и на решението на Народното събрание при приемането на бюджета - тогава бе гласувано да се даде единствено филантропична помощ.

" Това решение не е отменяно, то се съблюдава и би трябвало да продължи до се съблюдава ", съобщи ръководителят на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България " и сподели, че за него дебатът е към този момент извършен и е закрит.
 Демократична България стартира съвещания да дадем оръжия на Украйна
Демократична България стартира съвещания да дадем оръжия на Украйна

Свободата на Украйна е независимост за Европа

Георги Свиленски също по този начин разяснява в резюме и поредната позиция на Българска социалистическа партия по тематиката Република Северна Македония, като още веднъж се базира на гласоподаване на депутатите в 44-тия парламент. В тази декларация ясно са дефинирани изискванията за предоставяне на зелена светлина за участие на РСМ.

И тази декларация не е отменяна, преразглеждана, тъй че към този миг се извършва договорът, който е подписан.

" Когато бъдат изпълнени изискванията, ще бъдат подхванати идващите дейности ", съобщи Георги Свиленски.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР