Позицията на БСП е категорична, че този мандат не трябва

...
Позицията на БСП е категорична, че този мандат не трябва
Коментари Харесай

Свиленски: Позицията на БСП е категорична, този мандат не трябва да бъде изпълнен

П озицията на Българска социалистическа партия е безапелационна, че този мандат не би трябвало да бъде изпълнен. Той би трябвало да бъде върнат и България да отиде на избори. Това съобщи на брифинг пред публицисти зам.-председателят на ПГ на Българска социалистическа партия Георги Свиленски по отношение на връчването на досието на ГЕРБ-СДС от президента Румен Радев.

" Българска социалистическа партия е подготвена за избори и държи те да бъдат две в едно ", сподели още той. 

" Ставаме очевидци на следващите няколко изгубени дни за България и за всички нас, на едно безогледно търгуване на страната, разпределение на постове и регулатори. Всички видяхте по какъв начин тези партии през вчерашния ден не се посрамиха и на празника разиграха цялата страна с безсмислени конференции ", добави той по отношение на изказванията на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ в неделя вечер.

" Целта беше една единствена – Борисов да извие ръцете на Политическа партия. Те по-късно цяла вечер да му се молят да не върне мандата, с цел да стигнем до обстановка най-после Делян Пеевски през днешния ден да им каже какво да създадат – да изчакат седем дни и да се схванат ", сподели още Свиленски, представен от.

" Докато Кирил Петков се моли на Борисов да не връща мандата, разбираме, че в петък Пеевски е написал съглашението с разпределението на регулаторите. Това още един път демонстрира наличието на тази сглобка ", уточни той. 

По-рано преговорният екип на ГЕРБ, отпред с Мария Габриел, одобри предлагането на коалиция ПП-ДБ за още 24 часа договаряния.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР