Позицията ми за Навални е ясна много преди г-н Борисов

...
Позицията ми за Навални е ясна много преди г-н Борисов
Коментари Харесай

Президентът: Ако Навални беше българин, щеше да разследва шкафчето на Борисов

”Позицията ми за Навални е ясна доста преди господин Борисов да се произнесе. Още когато хиляди стачкуваха ”Мутри, вън ” под неговите прозорци, само че той не смееше да стъпи на работното си място. Когато български мирнопротестиращи жители бяха бити и задържани, само че той не направи нищо, с цел да се открият отговорните.
Винаги съм бил срещу насилието и арестите на мирнопротестиращи жители, без значение дали в София, Москва или другаде по света. Против потреблението на полицейски способи за кавга с опозицията, срещу задушаването на словото и корупцията, където и да е по света. Не е изненада, че господин Борисов заема демократични пози под крилото на Европейски Съюз. Защото в Европейски Съюз има ясно избрани механизми за формулиране и изложение на единна позиция на съюза.

За България виновен е премиера. Още повече, съгласно мен, това е прекомерно комфортно за министър председател с проблемите на господин Борисов, той като най-лесно е да се крие рецесията у нас, когато се приказва за проблеми на открито.

Но съгласно мен тук е огромната подигравка, даже бих споделил патология, тъй като в случай че Навални беше българин, той щеше да проверява шкафчето на Борисов, а Борисов щеше да се пробва да го изгори, както заплаши с Елена Йончева ", съобщи президентът Румен Радев в отговор на журналистически въпрос.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР