Позиция на групата на в ОБС- гр. Пловдив във връзка

...
Позиция на групата на в ОБС- гр. Пловдив във връзка
Коментари Харесай

ВМРО в Пловдив: Защо няма проекторешение за Панаира?

Позиция на групата на в ОБС- гр. Пловдив по отношение на изключителната сесия. 

В ексклузивен порядък от през днешния ден за през днешния ден е планувана сесия по проблема с Пловдивския панаир.

Озадачени сме за какво толкоз бързо, единствено в границите на 2 часа и половина от уведомлението до началния час на изключителното съвещание беше свикана тази сесия.

Учудването ни е два пъти по- огромно от по този начин оферти дневен ред като в предлагането за привикване на изключителна сесия няма проекторешение към него.

Смятаме, че както Закона, както правилника на Общинския съвет е дал задоволително други форми за спор по тематиката, като публично разискване, като съвещание на комисията в ОБС, като съвещание на политически показаните групи в ОБС.

Ние, общинските съветници от групата на ще вземем присъединяване в тази сесия при съществуване на кворум за провеждането й и категорично ще настояваме да се внесе проекторешение към точката от дневния ред от вносителите на предлагането.

Смятаме, че обществените финансови средства, идващи от джоба на пловдивския поданик, следва да се разходват транспарантно. Тази сесия без проекторешение се трансформира в една скъпоплатена социална полемика и избирателен спектакъл за сметка на общественоважния за града интерес, а точно опазването на Международния панаир от неброжелателни ръце.

Ще настояваме и за претекстовете за свикването на тази изключителна сесия, тъй като съгласно нас няма причина тя да се случва в ексклузивен порядък.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР