Позициите на БСП и президента са като скачени съдове, които

...
Позициите на БСП и президента са като скачени съдове, които
Коментари Харесай

Цветанов: БСП и президентът са скачени съдове, които обслужват интересите на Русия

Позициите на Българска социалистическа партия и президента са като скачени съдове, които обслужват ползите на Русия. Това съобщи зам.-председателят на ГЕРБ и ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред публицисти по време на брифинг.

По думите му от левицата не могат да създадат нищо друго с изключение на кавги. А сега една- единствена е дълготрайната цел – отклонение на страната ни от евроатлантическите полезности. „ Българска социалистическа партия се заиграват със страховете на хората “, счита Цветанов.

„ Самият факт, че през последните 2 години приказваме за увеличението на бюджета за правене на политики за хората с увреждания, значи, че има чуваемост, има разговор “, добави той.

Според него би трябвало да се търси и законният източник, с цел да правиш политики. Той уточни, че 162 млн. лева повече пари има за хората с увреждания, а до близо 27 000 хора с увреждания тази политика е достигнала. Цветанов се извини, че би трябвало всеки пък да се оборват неаргументираните и популистки изявления на Българска социалистическа партия. „ Българска социалистическа партия потвърждават, че могат единствено и само да заблуждават “, съобщи Цветанов, като добави, че опозицията не може да ръководи. Той разяснява и въпроса за депутатските заплати.

„ Формирането на тези заплати е в съответствие към образуването на другите заплати в страната “, уточни Цветанов. Той напомни, че е имало и стъпки, в които са намалявани възнагражденията, а освен противоположното. „ Когато стопанската система върви, когато страната се развива, аз не виждам нищо неприятно в това тази процедура да бъде непокътната “, счита политикът.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР