Позитивен човек съм и се радвам на това, че имам

...
Позитивен човек съм и се радвам на това, че имам
Коментари Харесай

Тя беше Мис България, а днес е баба за разкош

Позитивен човек съм и се веселя на това, че имам опция бързо и налично, безусловно за няколко часа да се придвижа от София до Ница и назад, споделя Бранимира Антонова 

" Аз съм баба за лукс! Обичам да извозвам времето си с тримата ми внуци, които живеят във Франция. От 15 години към този момент извозвам по-голямата част от времето си в Ница компактно до тях. Те са тийнеджъри и са заети през по-голямата част с учене и спорт, само че сме задружни и отделяме време и за фамилията. "

Това показа пред вестник " Уикенд "  първата Мис България Бранимира Антонова. Тя описа, че животът й доста се е улеснил, откогато са се появили директните полети до Ница. Въпреки тревожните вести в последно време, че нискотарифните самолетни компании не позволяват пасажери на борда с купени и чекирани билети и кацанията в други градове, на Бранимира не й се е случвало да не я качат на самолета или да я приземят в различен град.

" Позитивен човек съм и се веселя на това, че имам опция бързо и налично, безусловно за няколко часа да се придвижа от София до Ница и назад. Не разбирам за какво хората са отрицателно настроени и търсят кусура във всяко нещо. По мое мнение значително виновност за това имат политиците, които рядко съблюдават етикет и постоянно виждаме да са нападателни при разногласията си. За страдание огромна част от хората взимат образец от тях и одобряват това за обикновено ", описа Антонова.

Първата най-красива българка описа, че постоянно се старае да наподобява добре освен образно, а и като държание. " Навремето беше по-различно, аз самата съм препрочитала доста книги за протокол, за това по какъв начин би трябвало да приказваме и да се държим в обществото. Бих посъветвала нашите политици да се срещнат с тях, преди да постъпят на постовете си ", описа Бранимира.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР