Поздравявам нашия опонент.“ Думите са на треньора Желко Копич след загубата

...
Поздравявам нашия опонент.“
Думите са на треньора Желко Копич след загубата
Коментари Харесай

Копич: Явно не заслужавахме дори точка

„ Поздравявам нашия конкурент. “

Думите са на треньора Желко Копич след загубата на Ботев (Пловдив) от Спартак във Варна с 2:3 в мач от 11-ия кръг на футболното ни състезание.

„ През първото полувреме не успяхме добре да се приспособяваме към положението на терена, направихме механически неточности и нямахме добра организация в офанзива. Знаехме, че Спартак има положителни футболисти в прехода в офанзива. След като вкараха първия гол, допуснахме и втори от наша неточност. След това опитахме всичко, само че в последна сметка явно не заслужихме да вземем най-малко точка “, уточни Копич.

„ Нацелихме 3 пъти гредата, само че в последна сметка не играхме толкоз добре, колкото трябваше и не бяхме задоволително нападателни. Времето и теренът бяха тежки, само че това са условия и за двата тима. Затова считам, че би трябвало да даваме повече. Трябва да намеря решение за игрите като посетители. Срещу Берое водехме до заключителните минути, само че допуснахме попадение. Когато гостуваме, не играем толкоз добре и това е нещо, върху което ще работим ”, добави той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР