Поздравления за новото избрано ръководство на МГЕРБ. Това каза в

...
Поздравления за новото избрано ръководство на МГЕРБ. Това каза в
Коментари Харесай

Борисов: Бях предупредил, че няма да има правителства, докато диктаторът Радев не бъде преизбран

Поздравления за новото определено управление на МГЕРБ. Това сподели при започване на словото си водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Просто ги е гняв, че не могат да са като нас. Сутринта уважаемата от мен, сив кардинал, Мария Капон приказва за тиранина, за мен приказва, че съм деспот. Сега има същински деспот към нашите членове и симпатизанти, за какво - тези нашите деца не са ли българи, какво ви пречат, съревновавайте с тях, победете ги, сподели Борисов.

И на последните избори ГЕРБ е първа в България, един % го бориха три дни. Не машините са проблем, а от машините до софтуера е проблем. И все пак ГЕРБ е първа. Стигна се до парадокса, партията, която върви надолу да държи мандата - Българска социалистическа партия. Всички партии й отхвърлиха да вземат участие в държавно управление, само че те не престават да го държат, щели да водят диалози - с кой? Или желаят да разиграят нов проект на задкулисието, в случай че са купили депутати от други партии, няма друго пояснение, уточни водачът на ГЕРБ.

В петък господин Трифонов изясни какъв брой " транспарантно и ясно " вървят договарянията. Те и в този момент няма да създадат държавно управление, още през май месец предизвестих, че няма да има държавни управления, до момента в който диктаторът Радев не бъде избран отново, какво болшинство повече им би трябвало от това, което имат сега, видно е, че си вървят на посетители при Трифонов и Христо Иванов и Мая Манолова. Защо ще вървим на избори. Едно е единствено вероятното, че президентските избори, би трябвало да ги организира служебният вътрешен министър и служебното държавно управление на Румен Радев, сподели Борисов.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР