Поздравления! Трябва да ви споделя лоши новини, така започва една

...
Поздравления! Трябва да ви споделя лоши новини, така започва една
Коментари Харесай

Порно рекет: Хакери твърдят, че ви записват, докато гледате филми за възрастни

" Поздравления! Трябва да ви споделя неприятни вести ", по този начин стартира една от последните онлайн офанзиви, която рекетира с интимно наличие и закани за разпространяването му. Авторът, представящ себе си като хакер, твърди, че постоянно гледате порно и ви е следил през камерата на телефона по време на онлайн воайорството, написа flagman.bg.

" Е, съумях да запиша редица ваши мръсни подиуми и инсталирах няколко видеоклипа, които демонстрират метода, по който мастурбирате и достигате оргазъм. Ако имате подозрения, мога да направя няколко клика с мишката и всичките ви видеоклипове ще бъдат споделени с вашите другари, сътрудници и родственици ", се показва в опасността.

Предложената цена, с цел да не се разпространят клиповете, в тази ситуация е 500 евро в биткойни. Схемата е изпипана и за разлика от доста сходни " blackmail " опити за машинация, това обръщение и отправените в него предизвестия наподобяват безапелационно и правдиво. Причините са две - известието е извънредно грамотно написано, а обясненията в него съответни и поредни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР