Поздравления на протестиращите, които блокираха Аспарухов мост! Ето това е

...
Поздравления на протестиращите, които блокираха Аспарухов мост! Ето това е
Коментари Харесай

Бременна жена от Варна избухна след престой в блокадата на Аспарухов мост


" Поздравления на протестиращите, които блокираха Аспарухов мост! Ето това е ироничната битка за народна власт - блокираш съгражданите си, с цел да накажеш ръководещите. Адмирации за тактиката, с тези си дейности най-вече народът да застане един против различен и отново да ни гледат сеира. На хората, които на следващия ден са на работа или са бременни, заболели, или просто имат друго мнение и не желаят да стачкуват, им е доста прелестно да стоят на блокирания мост. Тези хора са доста признателни на всичките 20 индивида, които да се надяваме се борят за по-добра, свободна и немутренска България, само че в това време ограничиха правото на избор на другите! Силно се надявам същите 20 индивида да се борят и в всекидневието си за по-добър живот, не за тази безредица!  Нека почитаме другите, техните визии и правото им на избор - нека всички разберем, че смяната би трябвало да стартира от самите нас! "

Varna24.bg научи, че съществено ескалира напрежението измежду живеещите в " Аспарухово " и околните местности, чийто достъп до домовете им е възпрепятстван дни наред от протестиращите, които всяка вечер блокират моста. 

Очевидци на грозна сцена в центъра пред Община Варна, където беше жестоко блъскан и освиркван кореспондентът на Нова тв преди няколко дни, показаха също своето отвращение от метода, по който се държат част от протестиращите. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР