Поздрав към всички, които през годината са вярвали на ВК

...
Поздрав към всички, които през годината са вярвали на ВК
Коментари Харесай

Президентът на Добруджа: Административното класиране не е най-справедливото, но трябва да се приеме

" Поздрав към всички, които през годината са вярвали на ВК Добруджа07 ", насочи президентът Веселин Велев във връзка бронзовите медали, които мъжкият внушителен тим завоюва, откакто шампионата в Суперлигата бе завършено с решението на БФ Волейбол, което зачете краткотрайното класиране два кръга преди края на постоянния сезон.
 Петър Шопов: Бих останал в Добрич, желая да работя с Теодор Тодоров и Ники Николов
" Със сигурност това административно решение не е най-справедливото, само че колкото и да е подложено на критика от някои недоволни управления, би трябвало да се схване, сподели Велев. Той дефинира позицията на шефовете на Хебър като прочувствено изказване, допълвайки, че във времена на народна власт всеки има право на глас. Федерацията дефинира разпоредбите, а ние се съобразяваме с това, добави президентът на добричкия волейбол. Що касае моментното положение в клуба, то състезателите са пуснати по домовете си с оглед обстановката, само че те не са освободени към момента от тима. Сега на ход са счетоводителите и юристите, които би трябвало да предложат формата, с цел да бъде приключена спортно-състезателната година по отношение на контракти и взаимоотношения с играчи и треньорски екип. Следващият сезон към момента не е предмет на диалози. Не е обсъждано нито оставането на треньора Петър Шопов, нито на играчи. Подходът на ВК Добруджа 07 е подобен, че първо се подсигурява финансовото положение на тима за идващия сезон и на база на това се възнамерява какъв да бъде треньорския екип, който дава оферти за състезатели. Не е разговаряно и със спонсорите на обора, само че е обикновено в тази конюнктура да има отводи. При събаряне на карантината тимът ще бъде извикан в Добрич, с цел да се срещне управлението със всеки един от състезателите, а и да се отпразнува добре свършената работа.

Президентът на Добруджа 07, който бе пратеник на Конгреса на БФ Волейбол преди две седмици, със удовлетворение споделя, че е задоволен от заложеното по отношение на детско-юношеския спорт. Според него фундаментална тук би трябвало да е грижата за младото потомство, която ще издигне равнището на волейбола в България. Първенството при юношите се чака да продължи тогава, когато това е допустимо, само че решение към момента не е взето изрично.

Ръководството на клуба ще се възползва от опцията да кандидатства за подкрепяне от страната ", съобщи президентът на ВК Добруджа 07. dobrudjabg.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР