Позабравената актриса Елен Колева, която се подвизава в интернет пространството

...
Позабравената актриса Елен Колева, която се подвизава в интернет пространството
Коментари Харесай

Мина границата! Елен Колева обяви, че обича майка си с маникюр

Позабравената актриса Елен Колева, която се подвизава в интернет пространството с името Елена Калевска, където не стопира да качва фотоси и видео, този път напряко мазета рибата .Тя сподели по какъв начин си прави педикюр, а върху ноктите й е изписано пояснение в обич към майка й. Hotnews.bg напомня, че тя е останала сираче още дете и е израснала напълно под грижите на майка си. Баща й Николай Колев е един от най-хубавите артисти за времето на днешните 60-годишни. "Той си отиде на 28 години. Казват, че бил доста добър артист на равнището на Кирил Варийски, който също умира млад.

View this post on Instagram
A post shared by Elena Kalevska/ Merkaba/ (@elena_kalevska) on Jul 23, 2020 at 6:45am PDT

Наричали го Колето и сътрудниците му доста го ценели, тъй като бил ослепителен трагикомичен Гоголев вид актьор. Можел даже с петата на крайници да си почеше върха на главата си в роля, когато героят му е доста разчувствуван ", споделя актрисата.
Причината за кончината му е извънредно нелепа - миел си колата край реката, до момента в който дребната Елен е газела в близост. "Имал е прясна драскотина на крайници, а по-нагоре от мястото се разхождали биволи. Чрез водата го заразили с лептоспироза. Болестта тогава била извънредно смъртоносна и напряко го отнесла за дни.

Сега, допускам, към този момент се лекува ", споделя Елен. Разбираме, че е обикновено да е много привързана към майка си, само че да й се изяснява в обич с педикюр е много нелепа, само че се надяваме да не го прави, с цел да притегли внимание.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР