Появяването на Корнелия Нинова на протеста за цената на водата

...
Появяването на Корнелия Нинова на протеста за цената на водата
Коментари Харесай

ГЕРБ обвини Нинова в натиск заради протеста пред КЕВР

Появяването на Корнелия Нинова на митинга за цената на водата пред КЕВР е напън към самостоятелния орган. Това мнение показаха през днешния ден депутати от ГЕРБ, както и министърът на районното развиване Николай Нанков. 

Според строителния министър Нинова е " яхнала " митинга, а хората на него били подлъгани. 

" Очаквах, че Нинова е образован човек, който борави с числа и данни. Няма такова нещо, че сме дали 700 млн. за пътища, а сме изоставили обществените и водни планове ", сподели Нанков. 

На брифинга в Народното събрание министърът на районното развиване разгласи, че през януари идната година ще бъде препоръчан законопроект за обществени помощи за водата , сходни на тези за токово ползване. От тях ще могат да се възползват обществено слабите групи. 

Нанков изрази и неразбиране от обстоятелството, че Нинова стачкува пред КЕВР, чието управление тя и групата на Българска социалистическа партия са дали своят вот преди 2 години. " Къса памет? ", попита риторично министърът. По думите на Нанков самото нарастване , при обикновено ползване, ще бъде сред 3 и 4 лв. месечно. 

Думата взе и националният представител от ГЕРБ Александър Ненков:

" Откъде накъде Нинова, ръководител на политическа партия и водач на парламентарна група, ще стачкува пред самостоятелния КЕВР ", попита той.

" Секторът се нуждае от вложения, по този начин е, промяната се случва, въпреки и постепенно. Всичко останало е нечиста сделка и изкуствено напрежение. Очудвам се от лицемерието ", приключи Ненков. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР