Появилият се наскоро смартфон на Motorola под името Edge 30

...
Появилият се наскоро смартфон на Motorola под името Edge 30
Коментари Харесай

Moto Edge 30 Neo e лидер в съотношението дизайн-цена-спецификации

Появилият се неотдавна смарт телефон на Motorola под името Edge 30 Neo безспорно е устройство, на което би трябвало да обърнете внимание, изключително в случай че избирате нов модел за себе си или непосредствен човек и би трябвало да изберете не най-скъпото, не най-евтиното, а нещо с доста високо съответствие сред дизайн, спецификации и цена. Именно това е силата на новия Moto Edge 30 Neo
Смарфонът е дребен и лек!
Той незабавно ще притегли вниманието ви, когато го видите и вземете в ръка. Компактните смарт телефони са необичайност по принцип и изключително в междинния ценови диапазон, тъй че е прелестно, че Motorola е основала устройство в този формат. То тежи 155 г и е с дебелината от 7,8 мм, която  също е минимална.

Изглеждайки и чувствайки се отлично в ръката ви, Motorola Edge 30 Neo има за цел да се отличи от тълпата в междинния клас. Имаше време, когато телефоните с Android бяха разграничени на два лагера; евтини и радостни – или от време на време евтини и неприятни – модели от начално равнище от едната страна на оградата и суперскъпи флагмани от другата. В наши дни междинният клас е все по-силен, с огромно многообразие от смарт телефони с Android, които могат да задоволят всяка потребност, без да разрушават банката. Моторола Edge 30 Neo се намира твърдо в тази междинна част, с някои впечатляващи включвания и забавни пропуски, като се има поради скромната му цена.

Neo избира по-малък 6,28-инчов екран, само че той е също толкоз ослепителен при 2400×1800
Дисплеят минава от AMOLED към pOLED технология и гладка периодичност на освежаване от 120 Hz. В подмяна на това телефонът е с малко по-къс и по-тесен, само че и с малко по-дебел, тъй че тежестта му остава същото – 155 г – което подсигурява, че ще се държи комфортно.

Neo прави цветно усещане с помощта на новото партньорство на Motorola с Pantone, като телефонът се предлага в цвят Very Peri – цвят на годината на Pantone за 2022 година – или Black Onyx. Всеки дизайн се отличава с тънко вграждане на чип Pantone на гърба на устройството и опция за персонализиране на телефона посредством консолидиране на цвят в потребителския интерфейс. Телефонът разполага с бутони за мощ на звука и зареждане по десния борд, с вграден в екрана читател за пръстови отпечатъци и поддръжка на функционалността за отключване с лице на Android.

За разлика от Edge 30 Fusion и Ultra, задният панел на Edge 30 Neo е направен от пластмаса, което обаче не пречи на премиум чувството, съответстващо на премиум цвета. Както при множеството телефони на Motorola, той се предлага с главен транспарантен предпазен калъф.

Motorola Edge 30 Neo идва с най-новата версия на Android 12, с My UX на Motorola и най-малък bloatware
За благополучие Motorola дава обещание две години актуализации на платформата и три години пачове за сигурност, тъй че би трябвало да получите Android 13 в точния момент, а може би и 14. Под капака Snapdragon 695 5G на Edge 30 Neo е задоволително бърз, с цел да работи отлично с всички приложения. Смартфонът устоят през целия ден, разчитайки на 4020 mAh батерия, само че Neo прибавя преимуществото на 68 W TurboPower бързо зареждане през USB-C. Както е всекидневно, наред с това няма 3,5-милиметров жак за слушалки.

Смартфонът има 5G чипсет, което ви подсигурява, че можете да се възползвате от новите мобилни широколентови мрежи  Edge 30 Neo редуцира броя на задните камери от три на две, само че покачва спецификациите си. Първата е 64 MP главен обектив, който се възползва от по-големи 1,4 µm пиксели – което на доктрина би трябвало да усъвършенства работата при слаба светлина и да понижи шума – както и от оптична стабилизация на изображението, с цел да обезпечи по-остри изображения. Вторият е 13 MP ултраширокоъгълен обектив с малко по-малки 1,12 µm пиксели. Телефонът се отхвърля от 2 MP задна камера за дълбочина.
Moto Edge 30 Neo сега коства под 800 лева
На свободна продажба и без контракт смарт телефонът може да се откри на цена под 800 лева, а в мобилните оператори можете да го откриете с контракт за под 20 лева на месец, което прави от модела един отличен избор.

Накратко Moto Edge 30 Neo се отличава с изчистен дизайн, тъничък и лек корпус и тежи едвам 155 грама. Той разполага с 6,28-инчов pOLED 120 Hz екран, който предлага по-тъмни черни тонове, по-богати цветове, усъвършенствани контрастност и бляскавост. Основната задна камера е 64 MP с оптична стабилизация на изображението за още по- постоянни фотоси при всякаква светлина и от всевъзможен ъгъл. Втората камера е 13 МР със 120-градусово ултрашироко зрително поле. Селфи камерата е 32 МР, с автоматизиран фокус. Смартфонът разчита на мощен процесор Qualcomm Snapdragon 695 5G, а потенциалът на батерията е 4020 mAh. За съвършено възпроизводство на звука се грижат два стерео високоговорителя с озвучаване Dolby Atmos. Моделът разполага с със 128 GB вътрешна памет и 8 GB RAM. Потребителите могат да ръководят своята Motorola Edge 30 Neo 5G с лесни жестове, да персонализирайт настройките за заниманията и да създавайт неповторим аспект по собствен усет с помощта на технологията My UX.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР