Появиха се спекулации, че снимката е стара. От МВР обаче

...
Появиха се спекулации, че снимката е стара. От МВР обаче
Коментари Харесай

Полицаи се превърнаха в хамали заради ”Стежанка” от ”Осемте джуджета”

Появиха се спекулации, че фотографията е остаряла. От Министерство на вътрешните работи обаче обясниха, че сучаят е от 18 юни и става дума за охранявано лице, което е било изложено на риск. С разпореждане на прокуратурата на Петрова е била предоставена денонощна персонална физическа защита от органи на Столична дирекция на вътрешните работи.

 

" Няма подозрение, че се прави нещо нелегално в тази ситуация ", безапелационен бе пред Българската национална телевизия Красимир Мазгалов, изпълнителен секретар на Съюза на съдиите.

Полицаите помогнали на Любена да качи мебелите в колата си, тъй като паркингът на столичния магадин се смята за " високорисково място ".

 

" Сцел персонална сигурност и сигурността на охраняваното лице, служителят подхванал дейности да натовари покупките само за по-бързото им отдръпване ", се добавя в позицията на Министерство на вътрешните работи.

 

Пред Нова телевизия Илия Кузманов, член на синдикалната федерация на Министерство на вътрешните работи, разяснява, че над 160 служители на реда се занимават с сходна активност - охраняване на предпазени очевидци.

 

Бившата жена на Пепи Еврото бе един от главните герои в следствието на Антикорупционния фонд " Осемте джуджета ", в която се заприказва за скица за приватизация на бизнеси и подкупване на магистрати. Преди към две седмици Любена Петрова даде изявление пред АКФ, в което съобщи, че се опасява от някогашния си брачен партньор, разгласен за търсене.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР