Появиха се снимки от тестове на камуфлажен прототип, за който

...
Появиха се снимки от тестове на камуфлажен прототип, за който
Коментари Харесай

BMW пуска нов флагман - X8

Появиха се фотоси от проби на камуфлажен първообраз, за който се твърди, че е на новия кросоувър BMW X8. Иновацията ще се трансформира в новия флагман на баварския авто производител. X8 ще се продава от края на 2021 година като автомобил от 2022 моделна година.

Тази свежа партида шпионски фотоси ни предлага още по-добър взор към идното BMW X8, предопределено да бъде най-хубавият първокласен кросоувър на немската марка. Въпреки че има някои дизайнерски прилики с сегашния X7, има някои забележителни разлики.

Камуфлажът затруднява по-внимателното разглеждане на екстериора на новия артикул, само че все пак можете да забележите, че предната част на X8 наподобява по-плоска от тази на X7. На пръв взор фаровете са по-ниски. Капакът има заоблени форми на местата, където се свързва останалата част на каросерията.

 BMW пуска нов флагман - X8

Предната ризница обаче е прекомерно прикрита от маскировката, с цел да добиете точна визия за нейния жанр. В съпоставяне с X7, покривът на новия X8 откъм гърба се извива малко повече и задните калници са по-заоблени. Задната част на прототипа е в камуфлажно фолио и даже има подправени панели над задните светлини - те са нужни точно за прикриване на действителната им форма.

Хибридният тестов автомобил минимум дава намек за вида мотор, който ще употребява тази кола. Има догатки, че това е същият мотор, който има седанът 745e - редови шестцилиндров мотор и електрически мотор. Общата мощ е 394 конски сили.

Смята се, че с времето ще бъде показан и по-високоефективният X8 M. Неговият 4.4-литров битурбо V8 ще работи и взаимно с електромотор и ще може да генерира мощ от 750 к.с. Известно е още, че X8 ще се предлага с две конфигурации на каросерията - версия с пет места и такава с четири места.
 BMW пуска нов флагман - X8

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР