Появиха се шокиращи подробности от кървавия инцидент с дете на

...
Появиха се шокиращи подробности от кървавия инцидент с дете на
Коментари Харесай

Извънредно! Шокиращи подробности за простреляното в главата дете край Враца, в „Пирогов“ в критично състояние е

Появиха се шокиращи детайлности от кървавия случай с дете на година и половина край Враца, научи организация BulNews. 
Оказва се, че в началото родителите са споделили, че детето е паднало от столче. При прегледа в болничното заведение със скенер обаче се е открило, че има сачма в главата, оповестиха от Спешния център в града. Оттам прецизираха, че детето незабавно е интубирано и сложено на командно дишане.
За кървавия случай във врачанския квартал Кулата заяви първо медията ни.



По искане на Министерството на здравеопазването и с позволение на началника на защитата, в събота бе изпълнен полет по маршрута 24-а авиобаза Крумово - Враца - София, с цел да бъде превозено потърпевшото дете, на което да се окаже незабавна здравна помощ.
„ Хеликоптер „ AS 532 Cougar “ излетя нощес в 18.25 часа от авиобаза „ Крумово “ за Враца и се приземи в София в 19.45 часа. С него бяха превозени медицински екип и потърпевшото дете “, оповестиха от Министерство на защитата.
В столицата детето е посрещнато от екип на Спешна помощ и превозено до „ Пирогов ". То незабавно е било настанено в Противошокова зала, в тежко положение и лекарите се борят за живота му, прецизират от единствената у нас незабавна болница. Локализирана е сачмата. Тя е в региона към веждата.
В момента не е ясно какво тъкмо е положението му. Снощи докторите са били на мнение, че би трябвало да му се направи незабавна интервенция, само че от „ Пирогов “ към момента не дават информация дали такава е осъществена.

Очаквайте детайлности!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР