Появиха се съобщения, че гори нефтобаза в село Красногвардейское в

...
Появиха се съобщения, че гори нефтобаза в село Красногвардейское в
Коментари Харесай

В Крим гори нефтобаза, обстрели в Белгородска и Курска области

Появиха се известия, че гори нефтобаза в село Красногвардейское в Джанкойския регион на ​​Крим . Властите обаче към момента не са коментирали тази информация, оповестява Би Би Си.

В сряда сутринта в граничната с Украйна съветска Белгородска област управляващите оповестиха за детонации . Според информациите в региона на Белгород се е задействана противовъздушната защита . " Тази заран в Белгород стартира с няколко детонации. Системата за противовъздушна защита се задейства. Според информацията, която имам сега, няма вреди и потърпевши ", написа губернаторът на Белгородска област Вячеслав Гладков.

Предишната вечер ръководителят на различен граничещ с Украйна съветски район - Курска област , Роман Старовойт заяви за минометен обстрел на две гранични села: Алексеевка и Елизаветовка. " В Алексеевка врагът, явно, още веднъж се е опитал да унищожи кула на мобилен оператор. ​​В непосредственост до нея е регистриран пожар в растителност, а купчина плява във плантация също се е запалила. В Елизаветовка шест частни семейства са били развалени, основно покриви и прозорци са развалени. Няма потърпевши хора . Животновъден комплекс в Елизаветовка, който отглежда говеда от елитна холандска порода, също е попаднал под обстрел в Елизаветовка. За страдание повече от 20 животни са били убити ", написа губернаторът.

Би Би Си не е в положение да удостовери тези информации.

Напоследък зачестиха случаите на окупирания от Русия Кримски полуостров. Преди два дни, където е основан съветския Черноморски флот.

Експлозиите в Крим не престават от 9 август, когато на военното летище в Новофедоровка покрай Саки. На 16 август Русия заяви за край обитаемоте места Майское и Джанкой.

На 20 август се чуха детонации в Евпатория и Бахчисарай - тогава там е работила системата за Противовъздушна отбрана, сподели ръководителят на Крим Сергей Аксенов.

Припомняме, че в границите на срещата на самодейността " Кримска платформа " украинският президент Володимир Зеленски , ход, който съгласно него ще помогне за възобновяване на " международния ред и закон ".

Военни хранилища и петролни бази в Белгородска област също са обект на. На в Белгород - това беше първия по-сериозен обстрел от страна на украинските военни на съветска територия.
 Пожар в склад за муниции изтегля цивилни в Белгород
Пожар в склад за муниции изтегля цивилни в Белгород

По последни данни няма жертви и ранени

Русия все по-често, а Украйна всекидневно се въздържа да ги разяснява публично, само че съветникът на началника на кабинета на украинския президент Михайло Подоляк постоянно загатва, че.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР