Появиха се първи снимки от , при която бяха арестувани

...
Появиха се първи снимки от , при която бяха арестувани
Коментари Харесай

МВР показа зрелищни СНИМКИ и ВИДЕО от сгащването на бандата на циганските барони

Появиха се първи фотоси от, при която бяха задържани циганските барони Трайчо и Мето, арестувани за машинация с парцели. БЛИЦ напомня, че по-рано през днешния ден. Освен това се разбра, че най-вероятно бароните са се употребили с.

Специализираната прокуратура повдигна обвинявания на пет лица за присъединяване в проведена незаконна група за изнудване, съпроводено с физическо принуждение, лихварство, измами, и разпространяване на опиати, работила на територията на София и страната.

Привлечените към наказателна отговорност бяха арестувани на 5 октомври 2020 година при профилирана полицейска интервенция на ГДБОП в 4 столични квартала под управлението и надзора на Специализираната прокуратура.

В хода на дейностите по следствието бяха осъществени 57 претърсвания на жилища и коли, както и персонални обиски, след позволение на Специализирания углавен съд.



Намерени и конфискувани бяха документи и компютри с информация, доказваща незаконната активност на групата, хладни оръжия, патрони, пари, неголямо количество опиати. Иззети бяха и три автомобила, употребени от участниците в групата, измежду които Порше Панамера.





До момента по досъдебното произвеждане са разпитани 43 очевидци, от които 9 пред арбитър. Събраните доказателства сочат, че групата е образувана още през 2014 година, като участниците са разчитали активността й да не бъде разкрита посредством всяване на боязън у потърпевшите. Петимата й членове са осъждани за закононарушения срещу личността (телесни повреди, закани за ликвидиране, изнасилвания, кражби).

Днес, 7 октомври 2020 година, Специализираната прокуратура внесе в Специализирания углавен съд искане за взимане на най-тежката мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ за всеки от петимата упрекнати.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР