Появиха се първи снимки на автомобила "Ауди"А6, с който бе

...
Появиха се първи снимки на автомобила "Ауди"А6, с който бе
Коментари Харесай

От последните минути: Първи СНИМКИ на колата, убила учителката Цветана Цекова във Враца

Появиха се първи фотоси на автомобила "Ауди "А6, с който бе убита учителката Цветана Цекова във Враца. Тя беше блъсната на бул. "Васил Кънчов ", а лидерът избяга от местопроизшествието в незнайна посока.
При профилирана акция на полицията в града през днешния ден бе открит автомобилът. Извършителят, който блъсна и умъртви жена е избягал зад граница незабавно след действието. Той е на 23 години и е обавен за търсене.
Веднага след случая той е отпрашил с немското возило в посока към квартал "Нефела ", а там край равнища бе открит зарязан автомобилът, който лиши живота на пресичащата учителка.
По колата от дясната страна се вижда счупено предно стъкло от удра, което е пречинило контузиите по тялото, довели до гибелта на гибелта на дамата.
След удара Цветана Цекова беше превозена във врачанската болница в тежко положение, където макар напъните на медиците та умря.
В съботния ден проверяващите качиха автомобила на специфична платформа и го закараха в двора на полицията за спомагателен оглед, след който да изяснят кои са аргументите за съдбовния край. Предстоят експертни огледи.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР