Появиха се нови подробности за циганските барони Трайчо и Мето,

...
Появиха се нови подробности за циганските барони Трайчо и Мето,
Коментари Харесай

Цял куп тежки престъпления са извършвали циганските барони Трайчо и Мето

 Появиха се нови детайлности за циганските барони Трайчо и Мето, хванати при огромна спецакция в София, провела се в понеделник.

" Престъпната група се отличава с висока социална заплаха ", това съобщи прокурор Валентина Маджарова, която е изпълняващ функционалностите началник на Специализираната прокуратура. Припомняме, че в понеделник бе обезвредена незаконна група. Групата е функционирала от началото на 2014 година досега на разбиването й. Акцията е протекла в столичните квартали " Христо Ботев ", " Левски ", " Враждебна " и " Димитър Миленков ". " Направени са 27 претърсвания на недвижими парцели, 11 на коли и персонални обиски – общо 57. Наложило се е да бъдат осъществени още 10 претърсвания.

Намерени са голям брой документи, пари, полезности, наркотични субстанции и компютърни конфигурации. Иззети са три първокласни коли, а 43 лица са написани в качеството им на очевидци ", разясни прокурор Маджарова. От разкритията й стана ясно, че групата е основана с користна цел, а точно приемане на пари от незаконна активност, така наречен " лихварство ", а също по този начин и за изнудване, разпространяване на опиати, имотни измами и набиране на дами за проституция. Прокурорите са обвините пет лица, които са обвиняване и може да получат от 3 до 10 години отнемане от независимост. Всички те са арестувани в период до 72 часа, а по-късно следва и мярка за неотклонение " задържане под стража ".

" Задържаните са с голям брой престъпни прояви, а също по този начин са и осъждани главно в закононарушения " срещу личността ". Също по този начин има наказан и за закана за ликвидиране. " Трябва да се има поради какъв брой мъчно е по отношение на престъпно им минало да се разкрива сходен жанр незаконна активност. И сега е мъчно. Жертвите им се опасяват и страхът им е учреден ", сподели още прокурор Маджарова. От разкритията стана ясно, че двама са главните водачи, а единият от тях е " мозъкът ". В цялата незаконна скица са взели участие към 20 души.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР