Появи се запис на телефонен разговор с глас, силно наподобяващ

...
Появи се запис на телефонен разговор с глас, силно наподобяващ
Коментари Харесай

Появи се запис на Бойко Борисов преди срещата му с Путин

Появи се запис на телефонен диалог с глас, мощно наподобяващ Бойко Борисов три дни преди визитата му в Москва на 30.05.2018 година Записът демонстрира, че Борисов е знаел, че ще бъде „ натиснат “ и уговарян за нещо, от което нещата могат да се „ сговнят “. Любопитно е, че 5 дни преди този момент президентът Радев е бил на посещаване в Сочи, където е разговарял с Путин по тематиката за газов план, описват от Frognews.bg.
През 2019 година Договорът за трасето на Руски/Турски поток сред „ Булгартрансгаз “ и съветската страна става факт. Този факт – издигнатия газопровод, - е разследване от политически решения и надлежно „ натискане “ от Кремъл и Путин.

Ето какво споделя индивидът, чийто глас доста наподобява на този на Борисов:

„ Добре, айде… Къде заминавам… Да… (някой му приказва по телефона) Не желая да му приготвям, но… това е така… само че след срещите на разнообразни равнища, може да ни натискат за нещо, само че аз им отхвърлих, само че след това мога да бъда сговнен. Ето това може да отмятаме шест, седем, осем до момента в който се проведат дълбоките срещи като се разберем с Путин, че би трябвало да има и ще има… И по тази причина ни би трябвало хотела…, да има запазен хотел, с цел да му кажа, нали в случай че има какво да се договаряме още сигурно… Защото нали, както аз запитвам какво сподели тоз, какво сподели оня, какво споделиха еди кво си, ще го приготвя за това, какво мислим. А по-късно като ги знам какви са руснаците, те ще ни закачат още от вечерта и нит можем да се разхождаме, нито да моем да вечеряме като хората… Така че най-добре си е да… във вторник, на следващия ден аз ще се заповядвам, във вторник на обед ще създадем към 12 някъде и следобед… в 12 часа ги правим……… (тук има изречение, което не се разбира)… До 12 часа можем да създадем ревизия, обиколка. Ще го създадем по-рано и така… И тогава към този момент, като има резервирани хотел, постоянно можем да се разпределим, в случай че ме разбираш. Ако пък с другите сме се разбрали то тогава Комитет за Държавна сигурност (на СССР) ще е по-снизходително за отидеме да вечеряме някъде. От тази позиция в края на краищата ще отидем едната вечер, а на сутринта ставаме и си тръгваме… Ако пък вземе нещо възникне… дето се вика ние вечерта, в случай че остане празно време, ще видиме и Българския културен център, който имаме там. Можем да отидем и при… и толкова. Така, че му кажи на (игумена)… да вземем една хубава икона и една връзка от европредседателството с монета… каквото такова. Така че виж за хотела… и айде “.

(запис на диалога е оповестен и в уеб страницата Афера.бг)

Около 3 милиарда вкарва „ Булгартрансгаз “ в плана Руски/Турски поток, от който страната ни няма никаква изгода. Полза има само Кремъл и Путин, тъй като газопровода заобикаля Украйна доставя с газ най-приближените страни на Москва – Сърбия и Унгария.

Ето какво споделя по този мотив някогашният към този момент вицепрезидент на Газпромбанк Игор Волобуев: „ Украйна бе дискредитирана като благонадежден снабдител в очите на европейските консуматори. Това даде опция на Газпром да съобщи пред Европа, че е належащо да се изградят обходни направления: Турски поток и Северен поток-2. Да се ​​лиши Украйна от статут на директна страна. Това развърза ръцете на Путин да стартира войната против Украйна. “

Тоест, държавното управление на Бойко Борисов реализира проекта на Путин и подкрепя вероломното навлизане на съветските войски на украинска територия.

В четвъртък, 15 септември, шефът на групата на ЕНП в Европарламента Манфред Вебер направи опит да отбрани Борисов като опише на евродепутатите, че той е бил нелегално арестуван за 24 часа през март. Сценката на Вебер се трансформира във фарс, а останалите двайсетина депутати в залата го освиркаха и му се присмяха.

Какво ще кажат от ЕНП за ролята, която е изиграл Борисов в реализацията на Путиновите проекти за завладяване на Украйна, избиването на хиляди мирни поданици и разрушаването на цели градове и села, изнасилванията и грабежите, издевателствата и прогонването на милиони украинци отвън родината им? Дали Вебер отново ще отбрани водача на ГЕРБ в Брюксел?

На срещата с Путин, Борисов отива, придружаван от вицето тогава Томислав Дончев и Теменужка Петкова, енергиен министър. Присъства и посланика ни в Москва. Те знаят какво се е случило на тези диалози, какво е споделил Путин на Борисов. Руският президент сигурно е споделил доста повече в срещата на четири очи с българския министър председател. Но каквото и да са изговорили, то към този момент не е толкоз значимо, тъй като резултатът е на разположение: 3 милиарда български пари са подарени с лека ръка от Борисов на Путин. Най-богатите хора на планетата нормално дават сходни суми само с благотворителна цел. Борисов обаче ги „ влага “ в съветски план, който е част от огромен проект на Кремъл за военна експанзия в Украйна.

Днес Борисов и ГЕРБ се бият в гърдите, че са огромни евроатлантици. Пълен парадокс! Всъщност те вършат една от най-важните стъпки на Путин към започване на войната. Това би трябвало да се знае от всички българи и да се повтаря, до момента в който приятелят на Борисов – Иван Гешев не стартира същинско следствие на цялата тази интервенция, която е напълно против националните ни ползи.

Припомняме, че следствие на гражданското съдружие БОЕЦ по време на строителството на Руски/Турски поток през България потвърди, че то е осъществявано от съветски и беларуски компании и съвсем всички строители са руснаци и някакъв % беларуси. Охраната на обектите също е от руснаци, въоръжени с огнестрелно оръжие.

Досега нито една институция не е направила инспекция на тези обстоятелства. По време на 47-о Народно заседание депутати от „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ предложиха да се сътвори комисия, която да проверява плана Руски/Турски поток на българска територия. Поради рухване на държавното управление и насрочване на предварителни избори това не се случи.

Българското общество има право да знае каква е истината към този план и кой е взел решение да се подарят безусловно 3 милиарда на Москва, с цел да извърши тя своите милитаристични цели.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР