Старши треньорът на Испания Хорхе Вилда изглежда докосва неуместно служителка по време на празнуване на мача

...
Появи се видео, в което старши треньорът на Испания Хорхе
Коментари Харесай

Появи се видео, в което старши треньорът на Испания Хорхе Вилда изглежда неуместно докосва член на екипа по време на финала на Световното първенство за жени между Испания и Англия.

Мигове след като испанката Олга Кармона вкара единствения гол в мача, давайки преднина на Ла Роха срещу Англия, кадри показват как Вилда празнува, прегръщайки се с членове на своя екип, включително жена член на екипа.

Когато Вилда я докосва, той първо поставя лявата си ръка на рамото й в прегръдка. След това, докато Вилда извръща главата му от груповата прегръдка, лявата му ръка се спуска към гърдите й. Задържа го там за момент и след това го пуска.

CNN се свърза с търсене на коментар от Вилда, Кралската испанска футболна федерация (RFEF) и жената.

Отделно в понеделник президентът на RFEF Луис Рубиалес призна, че е „направил грешка“, като е дал нежелана целувка по устните на звездата на Испания Дженифър Хермосо, след като 33-годишната футболистка получи златния си медал след финалната победа на отбора на Световната купа за жени срещу Англия.

Президентът на RFEF Луис Рубиалес призна, че е "направил грешка", като е дал на испанската звезда Дженифър Ермосо нежелана целувка по устните. Президентът на RFEF Луис Рубиалес призна, че е "направил грешка", като е дал на испанската звезда Дженифър Ермосо нежелана целувка по устните. С любезното съдействие на FIFA

„Е, в момент на въодушевление без никакво намерение за недобросъвестност, добре, това, което се случи, се случи“, каза Рубиалес във видео с воден знак RFEF.

„Мисля по много спонтанен начин. Повтарям, не е имало недобросъвестност между двама ни. Оттам нататък, добре, тук не го разбрахме, защото видяхме нещо естествено, нормално и в никакъв случай, повтарям, недобросъвестно.

„Но извън балона, изглежда, че се е превърнал в буря и така че ако има хора, които са се почувствали обидени, трябва да кажа, че съжалявам. Няма друг начин, нали?"

Испанският премиер Педро Санчес каза, че извиненията на Рубиалес „не са достатъчни“. Отговаряйки на въпроси на репортери във вторник, Санчес каза, че „това, което видяхме, беше неприемлив жест“.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР