Появи се уникално видео от 11 септември 1995 година. То

...
Появи се уникално видео от 11 септември 1995 година. То
Коментари Харесай

3000 русенци посрещат извънземни н Щръклево

Появи се неповторимо видео от 11 септември 1995 година. То е запечатало един от най-комичните и срамни моменти в новата българска история. Над 3 000 души чакат извънземнитге да кацнат на летището Щръклево край Русе. Там са и медиите, които са осведомени двайсетина дни преди тази дата. Всички чакат кацането на осем кораба от планетата Криси.

Три дами, костюмирани в неясно розово, контактуват с извънземните непосредствено. Те желаят пистата да е свободна, с цел да могат в 11 часа да кацнат крисианците.

Жените упорстват да има венец и плат, на който да стъпи водачът им, който контактьорките посочват по име. Това условие остава неизпълнено, поради което може би извънземните не идват.

Има и други пропуски в " посрещането ". Нещата стават доста противоречиви. След три часа очакване служители на реда пазят контактьорките, с цел да не се излее на главите им гневът на излъганата навалица.

Според уфолозите, обаче, доста сме се изложили, задето не могли да кацнат на Щръклево извънземните. Общината един венец да не подготви и една пита самун с мед... Точно тогава България си изпуснала шанса за избавление.

" Изплашили са се като са видели толкоз народ. Поне тези с кебапчетата и бирата направиха пари ", с възприятие за комизъм разясняват участва на чудатото събитие.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР