Появи се ужасяващ аудио клип на служители на Балтимор, които

...
Появи се ужасяващ аудио клип на служители на Балтимор, които
Коментари Харесай

Мостът на Балтимор: Ченгето моли „всички“ да помогнат за охлаждането на звука, тъй като структурата внезапно се срутва

Появи се отблъскващ аудио клип на чиновници на Балтимор, които се пробват да се оправят с злополуката, до момента в който мостът Франсис Скот Кий се срути пред очите им.

Мостът в Мериленд падна в река Патапско, откакто беше ударен от товарен транспортен съд Dali рано сутринта във вторник. Двама души бяха избавени, само че други шестима, които се изгубиха в реката, към момента са в неопределеност.

Екипажът на кораба издаде предизвестие за помощ малко преди злополуката, което разреши на управляващите да лимитират придвижването на транспортни средства по моста единствено за секунди преди бедствието. Но единствено 90 секунди след позвъняването на Мейдей, друго позвъняване заяви, че мостът се е срутил.

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ: Свидетели на сриването на моста в Балтимор разказват подиуми от „ военна зона “, защото злополуката е звучала като „ земетресение “

Аудиото на чиновници на Балтимор, които бързат да спрат придвижването по моста секунди преди да се срути, е потресаващо. Един офицер се чува да споделя: „ Имам потребност от един от вас мо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР