Появи се още една разделителна линия между управляващите и бившия

...
Появи се още една разделителна линия между управляващите и бившия
Коментари Харесай

Разрив в коалицията и на тема КПКОНПИ


Появи се още една разграничителна линия сред ръководещите и някогашния съдружен сътрудник. Новият закон за КПКОНПИ даде мотив за изострен спор.

С поправките за антикорупционната комисия ръководещите се пробват да основат втора прокуратура – бухалка, обявиха от „ ИТН “.

„ Политическа партия и Петков желаят личен Гешев. Малки фюрерчета дали ще са от Банкя или от Канада няма значение. Лена Бориславова не знам каква е на премиера, само че няма юридическа експертиза “, съобщи Тошко Йорданов от Има Такъв Народ.

„ Продължаваме промяната “ отвърнаха, че някогашните сътрудници приказват неистини.
„ Ние не сме сюрпризирани от истеричната реакция на Има Такъв Народ тази реакция сме я следили при правенето на законопроекти. През целия развой са саботирали този законопроект “ разгласи Милен Матеев от Политическа партия.

Според специалистите в плана „ бухалка “ и „ втора прокуратура “ няма. Положителното е, че има опция за външен надзор на държавното обвиняване. Идеята е ко0мисията да връща на прокуратурата спрени следствия.

От „ Демократична България “ и Българска социалистическа партия пък останаха сюрпризирани, че планът е импортиран от Политическа партия без авансово разискване. Въпреки това ще го поддържат.

Стана ясна и втора кандидатура за ръководител на антикорупционната комисия с изключение на тази на вътрешния министър Бойко Рашков. „ Възраждане “ издигна следователя Бойко Атанасов.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР