Появи се ново шокиращо обвинение от страна на 32-годишната Кристина

...
Появи се ново шокиращо обвинение от страна на 32-годишната Кристина
Коментари Харесай

Майката убила децата си от Сандански с ново шокиращо обвинение срещу бащата

Появи се ново шокиращо обвиняване от страна на 32-годишната Кристина от Сандански, упрекната, че е умъртвила двете си деца, към бащата на невръстните жертви.

" Удари ме по главата и ми се закани: „ Ще те принудя да се самоубиеш, като полицайката от РУ-Сандански, която скочи от блок в София ", написа в тъжба до полицията, подадена на 2 ноември дамата по адрес на мъжа, с който са живели на фамилни начала, оповестява Faktor.bg. Във въпросната тъжба тя прави шокиращи самопризнания за това по какъв начин се държи с нея бащата на двете й деца Георги. „ Ще ти упражня такова психическо принуждение, че няма да можеш да издържиш ", заканил се той. За този побой Кристина си е извадила здравно удостоверение.

Хронологията на събитията демонстрира, че младата жена се среща с Георги през 2014 година. Малко по-късно решили да живеят дружно. Кристина, която закла двете си деца по нечовечен метод твърди, че през последните 6 години е подложена на непрекъснат тормоз, принуждение и психическо безчинство. След всеки следващ побой тя пускала тъжба в полицията, само че не си вадила здравно удостоверение. За насилието и драмите в живота на Кристина свидетелства и брат ѝ Илиян Дунчев. След убийството на племенниците му, той се прибрал неотложно от Австрия, където работи и живее през последните 10 години.

„ На 26 ноември тази година съдът в Сандански трябваше да даде ход по нейно дело против Георги за тормоз и домашно принуждение. Последните дни преди убийството на децата сестра ми е била под цялостен душевен тормоз и принуждение от страна на Георги и юриста му Ангел Белички. Карали са я да се откаже от жалбите си, от правосъдното дело и юриста си. Принуждавали са я да подпише неуместно единодушие, че децата остават в къщата на Георги, че тя ще ги вижда единствено два пъти месечно, при изискване обаче, че и тя остава да живее в същия дом. Всичко това е разказала на майка ни единствено дни преди кървавата драма ", споделя братът на обвинената.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР