Появи се нова информация за влошаване на здравето на руския

...
Появи се нова информация за влошаване на здравето на руския
Коментари Харесай

Путин изпадна в кома след неуспешна операция

Появи се нова информация за утежняване на здравето на съветския президент. Трвърди се, че след несполучлива хирургична намеса за премахване на раков израстък Владимир Путин е изпаднал в кома.

Тайните служби, базирайки се на свои източници в Кремъл, оповестиха, че обкръжението на Путин е почнало да приготвя така наречен „ пренос на властта “ – да се търси правоприемник на „ трона “.

Според разузнаването президентът на Русия е в интензивно поделение, където положението му се стабилизира благодарение на изкуствени системи за поддържане на живота. Твърди се, че при Путин са на разположение всички признаци на инхибиране на рефлексите на мозъчния дънер, а тялото му не реагира на болежка.

Той е в положение на разрушителна кома, настояват още източниците.

Обкръжението на Путин по всяка възможност е решило да скрие информацията за положението му. Те възнамеряват да държат всички в незнание, до момента в който не бъде несъмнено кой ще наследи съветския президент. Дотогава неговият двойник ще се появи в общественото пространство вместо него, което ще разреши основаването на стремежи облик за медиите.

Очаква се скоро съветският външен министър Сергей Лавров да се обърне към турския президент Реджеп Тайип Ердоган с молба той да разгласи дълго чаканата среща сред Владимир Путин и украинския президент Володимир Зеленски, на която ще би трябвало да участва и турският водач.

Източници обаче настояват, че съгласно проекта на Кремъл тази среща няма да се състои, защото Руската федерация не желае да рискува да разкрие промяната на Путин с двойникът.

Русия има намерение да упрекна Украйна, нейната неконструктивна позиция и Володимир Зеленски за нарушаването на тази среща, която занапред ще бъде оповестена в Русия.

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган възнамерява да организира диалози с украинския и съветския президент Володимир Зеленски и Владимир Путин. Те би трябвало да се състоят тази седмица и ще бъдат свързани с деблокирането на морския експорт на украинско зърно.

Превод: GlasNews.bg
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР