Появи се място за шейни за Дядо Коледа - на

...
Появи се място за шейни за Дядо Коледа - на
Коментари Харесай

Магазин ALDI добавя специално място за паркиране - за Дядо Коледа и неговите девет елена

Появи се " място за шейни " за Дядо Коледа - на върха на магазин на Aldi. Прясно боядисаното място има лого във формата на шейна и има задоволително място, непокътнато за деветте северни елена, които теглят летящото транспортно средство.

Боядисана в блестящо жълто, с цел да насочва безвредно Дядо Коледа да кацне от небето измежду нощ, гигантската апаратура е с размери 11 метра дължина и шест метра широчина.

Aldi конфигурира място за паркиране на покрива за Дядо Коледа, с цел да донесе спомагателна доза празнично въодушевление на общността в Натсфорд, Чешир.

Един покупател сподели: „ Не можех да допускам, че очи тази заран. Докато се отправях към Алди за извършване на покупки рано сутринта, забелязах това вълшебно място за паркиране на Дядо Коледа на покрива. Това е онази коледна изненада, която те кара да се почувстваш още веднъж като дете. “

Джули Ашфийлд, ръководещ шеф закупуване в ALDI UK, сподели: „ Местните поданици на Кнутсфорд смятаха, че ги чака елементарен ден, до момента в който те видяха вълшебното...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР