Появи се и втора жертва на измамната схема. Минути преди

...
Появи се и втора жертва на измамната схема. Минути преди
Коментари Харесай

Нечувана наглост: Измаменият дядо разказа за триковете на мошеника Александър

Появи се и втора жертва на лъжливата скица. Минути преди да бъде ограбен 89-годишният Иван Дечев, от пощенския клон в квартал "Гео Милев " взел пенсията си и 83-годишният Велин Петров.

Според проверяващите и той бил пресрещнат от същия мъж, показал се за касиер на пощата.

Той обяснил, че са му платили по-малко и изискал възрастния мъж да му покаже парите си.

Такъв типичен шарлатанин не съм виждал, споделя излъганият.

„ Дърпа ме и вика – Господине, господине, проверете, вика. Викам какво да ревизира, цялата пенсия е тук. Обаче виждам, крещя, по-малко пари. И той вика - "Дай да ги проверим ". И ми ги дава назад - и вика, "Провери ги и ти, да се увериш ". А той през това време избяга с колата.

Обаче е скроена цялата работа. Това е тренирано, тренирано. И по какъв начин през това време изважда 300 лева,а 200 остават, с цел да ме заблуди ".

Сега някой 1 лев да желае, няма да му дам, до момента в който не схвана, че не е инцидентен шарлатанин. Айде, ние, възрастни, ни лъжат, излъгват. Обаче вие, младите, би трябвало да внимавате ", поучава потърпевшият.

На причинителя Александър Митев е повдигнато обвиняване – за машинация, осъществена в рисков рецидив. Той остава арестуван. Сумите на двамата пенсионери са възобновени. За този тип закононарушение законът планува от 3 до 10 години затвор.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР