Появи се документ, показващ сметката за заплати на Ливърпул през

...
Появи се документ, показващ сметката за заплати на Ливърпул през
Коментари Харесай

Появява се сметката за заплати на Ливърпул от 1960 г., показваща умопомрачителна разлика в доходите спрямо днешните

Появи се документ, показващ сметката за заплати на Ливърпул през 1960 година, показваща удивителната разлика сред това, което печелят футболистите през днешния ден, спрямо това, което печелят футболистите преди 63 години.

Списъкът беше споделен от някогашната звезда на Червените Джон Олдридж, който прекара две години на Анфийлд по време на времето си като състезател. Списъкът демонстрира какъв брой играчи и мениджъри са спечелили от детонацията в заплатите след основаването на Висшата лига.

Огромните пари, докарани от телевизионни покупко-продажби, спонсори и прехвърляния, разрешиха на играчите да договарят за все по-солидни заплати. Това е доста надалеч от това, което печелеха топ звездите на Червените през 1960 година, когато клубът беше във втора дивизия.

Олдридж разгласява листата в Twitter, като го надписва: „ Имам явен и открих това! Заплатата на тима на LFC е 1960. Как времената се трансформираха хора. Голямо почитание към тези фантастични играчи, които помогнаха на клуба да бъде там, където е. "

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР