Появата на привличане е процес, който е по-повърхностен и може

...
Появата на привличане е процес, който е по-повърхностен и може
Коментари Харесай

Какви са ползите от сексуалните фантазии с друг партньор?

Появата на привличане е развой, който е по-повърхностен и може да се случи относително постоянно. Фантазиите са подбудени точно от това привличане (най-често на физическо ниво), което е безусловно обикновено.

Когато сте част от щастлива, любяща връзка, половите мисли за някой различен човек, евентуално ще ви се сторят извънредно неправилни. Но преди да започнете да се самообвинявате, не забравяйте, че фантазиите за някого не са пагубното житейско събитие, което си представяте. Има основна разлика сред това да мислиш за нещо и това да правиш нещо.

Фантазиите са изцяло естествени. По-голямата част от хората имат полови мечти с други, което е здравословна част от човешкия опит. Подобни мечти напълно не значат, че не сте щастливи в актуалната си връзка или че бихте изневерили на своя сътрудник.
Какви са преимуществата на фантазиите?
„ Изиграването “ на избран сюжет в главата ви в действителност може да бъде нещо потребно. Фантазиите на различен човек дава нов подтик на половия ви живот.

Повече полово наслаждение: Мислите са тъкмо това – мисли. Не е нужно да превръщате фантазиите си в действителност, с цел да бъдат вълнуващи. Всъщност доста пъти фантазиите са даже по-невероятни, точно поради това, че няма по какъв начин да се осъществят. Сексуалните мечти са част от половото наслаждение, тъй като нормално те усилват възбудата.

Разбиране на вашите стремежи: Докато фантазирате за някой различен, обърнете внимание на това, което се случва, написа rozali.com. Има ли нещо, което вършиме с него, което вашият сътрудник ви отхвърля? Случва ли се нещо, което е ново и даже не сте обсъждали с половинката си до този миг? Подобни детайлности могат да ви дадат информация за вашите по-дълбоки полови стремежи.

Вдъхновение за ролеви игри: Защо не употребявате фантазиите си като ентусиазъм за ролеви игри със своя сътрудник? Хората изпитват огромно задоволство, когато намерят метод да изживеят по някакъв метод своите полови мечти.
Какво значи фантазирането?
Както към този момент стана ясно, фантазиите за някой различен човек, не значи, че сте подготвени да изневерите в реалност. Просто концепцията, заложена в съответната фикция, ви се коства приятна. На някои двойки им липсва креативност в спалнята и с течение на времето сътрудниците стартират да усещат еднообразност в своя полов живот. Разиграването на секс фантазиите в двойката в действителност може да бъде доста освежаващо. Фантазиите могат да покажат и по-скрити полови стремежи, които имате и върху които може би е време да помислите по какъв метод може да ги интегрирате в своя полов живот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР