Появата на покойната баба в сънищата е изключително важен знак,

...
Появата на покойната баба в сънищата е изключително важен знак,
Коментари Харесай

Да разгадаем съня с починала баба

Появата на починалата баба в сънищата е извънредно значим знак, на който би трябвало да обърнете внимание. Припомнете съня си в елементи, тъй като те са значими за вярното пояснение.

Покойната баба се явява на сън най-много с цел да съобщи значимо предизвестие и да ни даде инструкции. За да го разтълкувате обаче, с изключение на на появяването на покойницата, обръщайте внимание и на дребните елементи – нейните жестове и думите ѝ, тъй като те носят скритото обръщение.

Често починалата се появява в съня ви, с цел да ви подсети да почетете паметта ѝ. Ако я сънувате на гроба ѝ или в случай че към нея има варено жито, цвета, сладкиши и други детайли, присъщи за поднасяне на заупокой на душата, умрялата ви баба желае да я почетете.

Понякога бабата може да ви поръча облекла или предмети, които е употребила приживе, а в този момент желае на гроба си.

Може сънят да и е горест по неналичието на баба ви. В този случаи отново би трябвало да посетите гроба ѝ.

Починалата баба може и да е знак на огромни промени в живота ви, които предстоят. Те могат да се отнасят и за работата, и за любовния ви живот.

Ако в съня бабата държи книга, значи, че сънуващият е позволил огромна неточност в предишното, за която следва да си заплати.

Сън, който баба ви наподобява здрава, само че отхвърля да приказва с вас и всеки опит да я заговорите е несполучлив, предвещава съществени промени в фамилния живот.

За неподходящ се смята сън, в който виждате по какъв начин покойницата от мъртва оживява. Това е предизвестие за беди в резултат на интриги и злословия от хората, които ви заобикалят.

 Молитва

Когато баба ви ругае на сън, значи, че би трябвало да подбирате по-внимателно думите си в действителността.

Ако бабата е облечена в красиви облекла и с украшения, вашите паники са изцяло безпочвени. Ако носи бели облекла, имате потребност да внесете мир и успокоение в живота си.

Сън, в който баба ви плаче, предвещава спорове, най-вероятно с родственици. Ако край баба ви са и вашите деца, това е сигнал, че би трябвало да се грижите по-внимателно за тях, тъй като предстоят проблеми, от които може да ги предпазите.

Целувате ли починалата си баба, пазете здравето си. Виждайки, че мъртвата жена целува различен човек, внимавайте за съществени здравословни проблеми. В някои случи това се пояснява и като гибел.

Ако сънувате, че се храните с покойницата, още веднъж е сигнал, че би трябвало да се погрижите за здравето си, преди да са настъпили по-сериозни проблеми.

Щом умрялата баба ви дава пари, внимавайте с парите – допустимо е да ви излъгват или да предстоят съществени финансови проблеми.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР