Появата на мишки в лятната вила или в самата къща

...
Появата на мишки в лятната вила или в самата къща
Коментари Харесай

Как да се отървете от мишките в лятната вила: Прости, но ефективни начини

Появата на мишки в лятната вила или в самата къща надалеч не е необикновена. Потърпевши споделиха своя опит в битката с гризачите. Те подсказаха какви елементарни трикове ще оказват помощ да се отървете от неканените посетители на вилата.

· Дървена пепел. Тази миризма е извънредно неприятна за мишките. Ето за какво, в случай че я разпръснете на мястото, където постоянно се появяват гризачи, и на труднодостъпни места, тогава мишките просто ще ги заобикалят или изобщо няма да посещават този регион.
 Британец отвори протеина си и откри мъртва мишка (СНИМКИ) Британец отвори протеина си и откри мъртва мишка (СНИМКИ)
Някои въодушевени на тематика „ фитнес “ младежи бързат да отидат до най-близкия профилиран магазин и да си купят допустимо н...

· Много хора поучават входовете на къщите и стените да се третират с белина. Дори известни медии пишат за това.

· Клоните от див розмарин, касис или иглолистни дървета се  предлага да се слагат освен до къщата, само че и да се набутат в кухини към нея. Ароматизирана преграда като тази ще изплаши гризачите за дълго време.

· Подобно деяние има и етеричното масло от пелин, мента или бъз. Тази миризма, споделят специалистите, мишките въобще не я понасят. В дупките можете да поставите парцали, напоени с такова масло. Тогава най-вероятно гризачите ще избягат от „ новите си гнезда “ и несъмнено няма да се появят там най-малко няколко месеца. Това „ лекарство “ е уместно и за профилактика.

· За да изгоните гризачите от избите и мазетата, можете да употребявате люта чушка. Голяма чушка би трябвало да се увие в няколко пласта вестник, да се сложи в някакъв съд (например леген) и да се възпламени. Важно е димът да остане на закрито в продължение на няколко дни.
 Американец избави живота на мишка и хвана чума Американец избави живота на мишка и хвана чума
Никое положително не остава ненаказано. Жител на американския щат Орегон, който от положително сърце избавил мишка от лапите на бездомна котка, е би...

· Можете да изплашите вредителите благодарение на брезов катран. Необходимо е единствено с него да се обработят первазите и праговете, както и долната част на мебелите.

· По периметъра на крайградската зона, с цел да се предпазите от гризачи, се предлага да се засаждат еуфорбия, кориандър, пелин, мента или касис. Те са естествена отбрана против вредителите.

· В къщата се предлага да подреждате чесън или лайка с прибавяне на ментово масло в килери, в ъглите и по стените.

Има доста инсекти, мекотели и животни, които могат да навредят на растенията в двора на вилата ви. Някои от тях са способни да причинят толкоз тежки вреди, че притежателите на обекта ще останат без забележителна част от реколтата. За да се борите с тези врагове на градината и зеленчуковата градина, можете да употребявате разнообразни способи, предложени от експертите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР