Появата на дете в семейството е един от най-щастливите мигове

...
Появата на дете в семейството е един от най-щастливите мигове
Коментари Харесай

Ето как да възродим секса след появата на бебето

Появата на дете в фамилията е един от най-щастливите мигове в живота на всеки мъж и жена. За страдание обаче паралелно с хубавите моменти има и неприятни.
Един от най-лошите от тях е неналичието на секс. Няма смисъл да се лъжем – родили се бебето, то секса сред родителите изчезва за доста, доста дълго време.
Подобен проблем има в доста фамилии с новородено.
„ С мъжа ми сме женени от пет години. Наскоро се появи дете и в този момент сексът изцяло изчезна от живота ни. Преди това брачният партньор ми ме наричаше галено с думите „ котенце “, „ зайче “, „ обичана “, а в този момент съм единствено „ майка “. Няма и диря за полова възбуденост посред ни. Изминаха шест месеца от раждането на бебето и той по този начин и не ме докосна. Опитах се да го подтикна към секс, само че той споделя „ Не мога, в жилището има дете “. Вече бях обезверен и се отхвърлих от всички опити. Но в действителност ли можете да забравите за секса с появяването на деца? “, това написа наша читателка.
Според сексоложката Елена Курганова обаче има избавление. При това няколко и лесни.
„ Здравей! Раждането на дете постоянно е спешен миг за всяка двойка. Вече не е допустимо да се живее по остарелия метод, само че никой не знае по какъв начин да живее по нов метод. Но чакането всичко да се получи единствено по себе си не е алтернатива. Но е по-добре сами да започнете тези дейности - единствено не с тормоз, а с диалози. Отделете време и непосредствено попитайте колегата какво се случва сред вас. Може би брачният партньор ви е доста умишлен и виновен във връзка появяването на бебето в къщата. Сега вие сте на първо място майка за него, а не брачна половинка. Освен това, в случай че посвещавате цялото си време на детето и той ви вижда по-често с домашни облекла и с бебе на ръце, то това също работи отрицателно на секс желанията му спряно вас.
Опитайте се да му припомните коя сте била през всичките тези години на брака - неговата обичана брачна половинка. За да извършите това, пробвайте се да намерите време за двама.
Дайте бебето на бабите и дядовците за два часа един път или два пъти седмично или наемете бавачка, а вие сами отидете със брачна половинка си на сантиментално място - в кафене, на кино или просто се разходете из града. И след такава разходка можете да започнете диалог, просто не го притискайте с упреци или искания. Нека бъде лек флирт, еротични известия и други.
Ако за брачна половинка детето е спънка за интимността, то пробвайте се да си уредите среща в хотел. Няколко часа ще ви бъдат задоволителни. Между другото, това може да е забавна еротична игра, да вземем за пример, в случай че се появите като непозната, която той е съблазнил и е довел в хотела “, съобщи сексоложката Елена Курганова.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР