Появата на бебе в семейството или новината за такова е

...
Появата на бебе в семейството или новината за такова е
Коментари Харесай

3 ЗОДИИ, които ще научат новина за БЕБЕ на Нова Година

Появата на бебе в фамилията или новината за такова е събитие, което се помни цялостен живот. Моментът, в който двойката научи, че ще стават родители, е толкоз специфичен, че мъчно могат с думи да се опишат страстите.

На Нова Година 3 от зодиите ще имат този шанс. Те ще се усещат като галеници на ориста. Ще видят тези 2 чертички, за които отдавна насам са копнели.
Ето кои ще са те: Водолей
Да, Водолеите са родени да бъдат родители. Колкото и деца да имат, те постоянно ще бъдат еднообразно грижовни и всеотдайни. Това са едни от най-търпеливите хора, които са способни да подаряват с доста обич всеки новопоявил се член в фамилията им.

На Нова Година представителите на зодията ще се усещат безпределно удовлетворени и щастливи от шанса, който ги връхлита. Новината за бебе ще е непредвидена за тях, само че ни минимум ще успее да ги смути.
Близнаци
Това е следващата зодия, която ще преживее щастливия момент. Родените под този знак ще научат вест, за която са били в тръпнещо очакване месеци наред. Този празник ще се запечата вечно в съзнанието им.
Козирог
Козирозите са извънредно сдържани, когато става въпрос за страсти. На Нова Година обаче няма да могат да ги овладеят, тъй като ще научат вест за бебе. Те ще се почувстват най-специални на света, ще полеят положителната новина с усмивки и обич в сърцата си. Ще отпратят остарялата година с доста безредици и ще чакат идните събития с неспокойствие!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР