Powerpass позволява удобно зареждане в Европа, използвайки една единствена карта Картата

...
Powerpass позволява удобно зареждане в Европа, използвайки една единствена карта
Картата
Коментари Харесай

Екосистемата на SKODA iV: Powerpass и три стенни точки

Powerpass разрешава комфортно зареждане в Европа, употребявайки една единствена карта
Картата включва достъп до мрежата за бързо зареждане Ionity
ŠKODA iV стенни точки за зареждане за прилагане вкъщи, с включено обмисляне и монтаж

Инфраструктурата за зареждане е от основно значение за триумфа на електрическата подвижност. Ето за какво ŠKODA AUTO е отдадена на построяването на екосистемата на ŠKODA iV Само с една единствена карта, Powerpass разрешава елементарно и комфортно зареждане на автомобила на станции из цяла Европа, в това число в мрежата за бързо зареждане Ionity. ŠKODA също по този начин работи за бързото разширение на инфраструктурата за зареждане посредством своите представителства. За зареждане у дома, автопроизводителят предлага на своите клиенти избор сред три разнообразни ŠKODA iV стенни точки за зареждане и им спомага с планирането и монтажа.

С потреблението единствено на една карта, Powerpass разрешава на клиентите на ŠKODA да зареждат своите коли на множеството от съществуващите сега 260,000 станции за зареждане в Европейски Съюз. Това включва множеството обществени зарядни станции, както и точки за бързо зареждане на интернационалните пътища и автомагистрали. ŠKODA оказва помощ за развиването на инфраструктурата за зареждане като взе участие в построяването на мрежата за бързо зареждане Ionity в Европа и монтажа на обществено налични точки за зареждане в представителствата на ŠKODA. Купувачите на новата ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV ще могат да се възползват от понижени Powerpass цени в границите на една година след тяхната активация. Цените подхождат на пазарните стандарти и се начисляват на клиента посредством транспарантна и комфортна месечна Powerpass фактура. Собствениците на новата ENYAQ COUPÉ iV, които изберат Simply Charge цена, ще получат отстъпка от базовата ставка за една година, а тези, които изберат DC пакет, ще получат цена Charge Faster за една година след активация, без да би трябвало да заплащат базовата ставка.

Избор сред три ŠKODA iV стенни точки за зареждане и помощ с планирането и монтажа
ŠKODA предлага три типа iV стенни точки за зареждане за прилагане у дома. Дори базовият модел, ŠKODA iV Charger, е идеално решение за безвредно зареждане у дома. Стенната точка ŠKODA iV Charger Connect с LAN и Wi-Fi връзка разрешава процесът на зареждане да се ръководи отдалечено посредством приложението Powerpass. Тази стенна точка има и RFID читател, който разрешава на потребителя да се разпознава по сигурен метод преди зареждането да стартира, да вземем за пример на публични паркинги. ŠKODA iV Charger Connect+ може да комуникира със сървъра през мобилната мрежа посредством LTE връзка и е оборудвана със сертифициран електромер в допълнение към RFID четеца. Приложението Powerpass разрешава на потребителите да наблюдават какъв брой сила се употребява за зареждането на батерията на ENYAQ COUPÉ iV. Дори преди покупката на стенна точка ŠKODA iV, ŠKODA AUTO ще обясни всички механически въпроси за клиента посредством своята опционална услуга за монтаж. Този eCheck развой включва четири стъпки. Първо, общата склонност на мечтаното място за монтаж се прави оценка посредством прелиминарен онлайн оглед. Следващата стъпка е да се поръча стенната точка ŠKODA iV, която дава отговор на съответните условия. След това сътрудникът, който дава отговор за монтажа, прави инспекция на инфраструктурата на място, преди стенната точка ŠKODA iV да бъде инсталирана. След функционален тест, точката за зареждане е подготвена за прилагане.

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР