Повярва на любимата си,ипотекира дома си, изтегли над 20 000

...
Повярва на любимата си,ипотекира дома си, изтегли над 20 000
Коментари Харесай

Циганската любовница Ани съсипа живота на дядо Антон

Повярва на обичаната си,ипотекира дома си, изтегли над 20 000 лв. заеми от разнообразни банки и....

70-годишният Антон В. от благоевградския квартал "Еленово " стана жертва на любовта си към млада ромка, чието име е Ани. Влюбен в засуканата жена и вдъхновен от желанието за горещи любовни милувки, които получил еднократно от Ани, възрастният мъж паднал в плен на любовта и изгорен грубо, написа struma.com.

Виждайки силата си над него, 34 годишната Ани подмамила стареца с бизнес концепция за печелене на пари. Имала другарка, която се занимавала с европроекти, щели да аплайват и тя да им помогне да вземат едни пари от Европа.

Но, с цел да не се изложат пред приятелката трябвало да покажат, че имат пари, които тя да раздаде като рушвети по министерствата.

Съгласил се Антон да набави парите и тръгнал по банките, ипотекирал жилището си и получил над 20 000 лв. заем, които предал на приятелката на Ани, с цел да ги носи по София. Ден откакто парите били взети, Ани изчезнала. И от нея и от приятелката и няма и диря.

Уплашен и ужасяващ, компрометиран от нелепостта си и от мерака си, и откакто изчакал седмица Ани да се появи, през вчерашния ден благоевградчанинът осъмнал в полицията, където подал тъжба и дал цялостно изложение на измамничките. Полицията ги търси.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР