Повторното отлагане на ремонта на Околовръстното е пример как се

...
Повторното отлагане на ремонта на Околовръстното е пример как се
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив за положението в държавата: Работи се на парче, спрени са знакови обекти

Повторното отсрочване на ремонта на Околовръстното е образец по какъв начин се работи в страната. Така кметът Здравко Димитров разяснява вероятността за ново вероятно отлагане на строителните действия, съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

По-рано от компания " Европейски пътища " предизвестиха, че поради обстановката в страната ремонтът на Околовръстното и довършването на Карловско шосе (улица " Васил Левски " ) е допустимо да се отсрочат. 

" Това ще забави програмата, която зависи от страната. Нашата стратегия няма да се забави. Това за повторно ще стане, това е показателно по какъв начин се работи. Трябваше август предходната година тези обекти да бъдат приключени, трябваше да ги забравим до момента. Виждате по какъв начин се работи - на парче, спрени са знакови обекти, да вземем за пример – свлачището над Храбрино. 

Би трябвало да стартира, само че сами виждате, че има неустановеност в страната – строителят по какъв начин да влага, откакто може да не му бъде платено? " - разяснява Димитров.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР