Повтарям призива си за трайно хуманитарно прекратяване на огъня в

...
Повтарям призива си за трайно хуманитарно прекратяване на огъня в
Коментари Харесай

Шефът на ООН настоя за трайно прекратяване на огъня между Израел ...

" Повтарям апела си за трайно филантропично преустановяване на огъня в Газа, абсолютно и неотложно освобождение на всички заложници и гладко и трайно постъпване на филантропична помощ за посрещане на потребностите на хората в цялата линия Газа ", написа той в своя обява в " Екс ".

 

Шефът на Организация на обединените нации настоя за " същинско филантропично преустановяване на огъня " сред Израел и Хамас и предходната седмица. Хуманитарните организации към този момент все по-често подлагат на критика дейностите на израелската войска за това, че изострят страданията на цивилното население, показва ДПА.

 

Междувременно представител на израелската войска отхвърли да е имало следващ цялостен срив на телекомуникационните услуги в линията Газа. Говорителят на Израелските сили за защита Джонатан Конрикус разяснява пред американската телевизия CNN, че е съумял да гледа онлайн палестинска агитация в " ТикТок ". Журналист от CNN бе отправил питане към него по отношение на събитието, че телевизионният канал не съумял да организира планувано изявление с Международния комитет на Червения кръст заради " затъмнение " на връзките. Конрикус сподели, че мрежите в Газа може и да не са съвършени, само че не е имало срив.

 

По-рано основаната на Западния бряг палестинска компания " Палтел " (Paltel) съобщи, че телекомуникационните услуги в линията Газа още веднъж са претърпели срив. Базираната във Англия организация " Нетблокс " (Netblocks), която следи за спиранията на интернет връзката, също разгласява информация, съгласно която всички мобилни услуги, интернет услуги и стационарни телефони в анклава са спрели да действат.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР